Închide meniul

Farul – CFR Cluj 1-1. Gică Hagi şi Adi Mutu s-au încurcat reciproc! Ajeti a înscris un gol fabulos la Ovidiu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 martie 2024, 21:50

Reclamă
Farul – CFR Cluj 1-1. Gică Hagi şi Adi Mutu s-au încurcat reciproc! Ajeti a înscris un gol fabulos la Ovidiu

Farul - CFR Cluj 1-1. Gică Hagi şi Adi Mutu s-au încurcat reciproc

Gică Hagi, pe banca Farului - Hepta

Meciul Farul – CFR Cluj, scor 1-1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Gică Hagi şi Adi Mutu s-au încurcat reciproc în penultima etapă a sezonului regulat. Un nou pas greşit făcut de ardeleni în lupta pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a deschis scorul în minutul 65 prin Ronaldo Deaconu, care a fost servit perfect de Louis Munteanu. Ajeti i-a tricat bucuria „Regelui” Hagi cu un euro-gol. Au fost nervi pe banca campioanei en-titre.

Farul – CFR Cluj 1-1. Gică Hagi şi Adi Mutu s-au încurcat reciproc

Farul a ratat şansa de a se califica matematic în play-off-ul Ligii 1. Golul superb înscris de Ajeti a încurcat-o pe trupa lui Gică Hagi.

Cum arată clasamentul actualizat din Liga 1:

1. FCSB – 61 de puncte
2. Rapid – 51 de puncte
3. CFR Cluj – 50 de puncte
4. Universitatea Craiova – 45 de puncte
5. Farul – 42 de puncte
6. Hermannstadt – 40 de puncte
7. UTA – 40 de puncte
8. U Cluj – 38 de puncte
9. Sepsi – 37 de puncte
10. Petrolul – 35 de puncte
11. Oţelul – 33 de puncte
12. Poli Iaşi – 32 de puncte
13. FCU Craiova – 31 de puncte
14. FC Voluntari – 27 de puncte
15. Dinamo – 26 de puncte
16. FC Botoşani – 20 de puncte

Reclamă
Reclamă 4

Ce meciuri mai sunt de disputat în această etapă a Ligii 1:

Farul – CFR Cluj LIVE TEXT. Duel de lux între Hagi şi Mutu

Min. 90+3: Farul – CFR Cluj 1-1! Final de meci.

Min. 82: Farul – CFR Cluj 1-1! Ajeti a înscris un euro-gol. Execuţie fabuloasă, din voleu, după un corner. A şutat din întoarcere şi a trimis în plasa laterală! Criză de nervi, pe marginea terenului, a lui Gică Hagi.

Reclamă

Min. 65: Farul – CFR Cluj 1-0! Ronaldo Deaconu a deschis scorul pe contraatac. A primit o pasă perfectă de la Louis Munteanu şi nu l-a iertat pe Sava!

Min. 46: S-a reluat derby-ul dintre fostele campioane ale Ligii 1.

Min. 45: Pauză la Ovidiu!

Min. 36: Şansă mare de gol şi pentru trupa lui Mutu! Tachtsidis a avut o execuţie de la aproximativ 30 de metri, iar Buzbuchi a scos de sub transversală.

Min. 32: Încă o ratare uriaşă pentru Louis Munteanu. A şutat din afara careului, dar Sava a fost la post şi a avut o paradă de zile mari.

Min. 31: Kiki putea înscire un gol superb! Şutul-centrare la colţul lung a trecut razant pe lângă bara porţii adverse. Asalt total al campioanei en-titre!

Min. 30: O nouă şansă uriaşă pentru constănţeni! Sava nu a reuşit să reţină o minge, care a ajuns la Louis Munteanu. Şutul acestuia a fost scos de pe linia porţii de Ajeti.

Min. 23: Ocazie incredibilă pentru Farul! Rivaldinho nu a reuşit să înscrie din trei metri, după ce ghetele i s-au blocat în gazon. Sava a respins uluitor şi din faţa lui Louis Munteanu!

Min. 12: Ocazie pentru CFR Cluj! Birligea a reluat mingea spre poartă după un corner, iar Otele a fost aproape să o devieze decisiv. Buzbuchi a intervenit salvator!

Min. 1: A început meciul Farul – CFR Cluj!

FARUL (4-3-3): Buzbuchi – Dussaut, Boli, M. Popescu, Kiki – Deaconu, Nedelcu, Vînă – Grigoryan, Munteanu, Rivaldinho
Rezerve: Șt. Mușat, Sîrbu, Dănuleasă, Grosu, Gustavo Marins, Queiros, Grameni, Budescu, Banu, I. Cojocaru, Andronache, Benchaib
Antrenor: Gică Hagi

CFR CLUJ (4-3-3): Sava – Cr. Manea, Boben, Ajeti, Abeid – Muhar, K. Keita, Tachtsidis – Fică, Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Camora, Mogoș, M. Ilie, Aussi, Fofana, R. Filip, Avounou, Serebe, Michael
Antrenor: Adi Mutu

Înaintea partidei, Gică Hagi a vorbit la superlativ despre CFR Cluj, pe care o consideră una dintre cele mai puternice echipe din Liga 1.

„Avem un meci acasă cu un adversar foarte puternic, care se bate la campionat. Ne dorim cele trei puncte, să facem un meci foarte bun, complet. Sper să avem capacitatea să găsim la trei zile soluţii, să fim puternici, să avem reacţie, să avem o atitudine bună şi să facem un meci mai bun ca ei, pentru că sunt un adversar foarte bun. Şi noi avem nevoie de puncte. Avem nevoie de această victorie şi sperăm să o obţinem. Am încredere că vom face un meci foarte bun. Suntem în faţa unui meci important acasă şi concentrarea trebuie să fie totală. Trebuie să fim toţi inspiraţi pentru a face un meci foarte bun, pentru că adversarul este foarte puternic„, a spus Hagi.

La rândul său, Adrian Mutu a spus că nu concepe alt rezultat decât victoria, deşi a spus că Farul este o echipă puternică şi care este greu de învins.

„Avem o săptămână grea, este al doilea meci în deplasare. Suntem în cantonament de câteva zile, dar asta e, nu avem ce face. Sperăm însă să încheiem această săptămână cu o victorie. Urmează un meci destul de greu, Farul vine după un eşec, deci cei de acolo vor fi super-motivaţi, aşa cum îl ştiu eu pe Gică Hagi. Anul trecut a câştigat campionatul deşi nimeni nu îi dădea vreo şansă. Aşa că e o echipă pe care o respectăm mult, dar ne ducem acolo să câştigăm cele 3 puncte pentru că vrem să rămânem aproape de Rapid şi FCSB.

Farul ştie ce joacă de ani buni, Gică Hagi face cam aceleaşi lucruri, indiferent de sistem. Este o echipă greu de bătut, Farul are valoare. Nouă ne va lipsi Deac, un jucător important în angrenajul nostru„, a spus şi Adrian Mutu.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:35

Presa din Olanda recunoaşte că un jucător al lui Ronald Koeman ar fi trebuit eliminat: „E de roşu, intervenţie de rugby”

9:03

Ilie Dumitrescu a anunţat care e antrenorul care va duce România la Campionatul Mondial din 2026: „E omul ideal”

8:45

Dorinel Munteanu, după România – Olanda 0-3: „Sunt mâhnit”! A comparat Generaţia de „Suflet” cu cea de Aur, a lui Gică Hagi!

8:35

Basarab Panduru a criticat un jucător esenţial pentru naţională, după România – Olanda 0-3: „Ba eşti bun, ba nu exişti”

8:20

După George Puşcaş, Cornel Dinu a făcut praf un alt tricolor! Nici Edi Iordănescu nu a scăpat de criticile „Procurorului”

23:59 2 iul.

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și