Închide meniul

Florin Răducioiu, necruţător după Rapid – Petrolul 0-2: „A fost un dezastru! Bergodi trebuie să îşi măsoare bine cuvintele!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 august 2023, 11:02

Reclamă
Florin Răducioiu, necruţător după Rapid – Petrolul 0-2: „A fost un dezastru! Bergodi trebuie să îşi măsoare bine cuvintele!

Florin Răducioiu, necruţător după Rapid - Petrolul 0-2

Florin Răducioiu, în timpul unei conferințe / Hepta

Florin Răducioiu a avut un discurs necruţător după Rapid – Petrolul 0-2. Fostul internaţional român a spus că jocul Rapidului a fost un „adevărat dezastru” şi că echipa pare blocată din punct de vedere psihic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Florin Răducioiu i-a transmis şi lui Cristiano Bergodi că ar trebuie să îşi măsoare mai bine cuvintele.

Florin Răducioiu, necruţător după Rapid – Petrolul 0-2

Anul trecut, jucătorii erau mai siguri pe ei. Nu ştiu… Încerc să îmi dau seama. Am impresia că această echipă este blocată. M-am uitat în jocul ei și încerc să înţeleg. 

Emblematic este că îşi dau două autogoluri. Este al treilea în două meciuri. Îmi dă impresia că această echipă este blocată psihic. De aceea devine victimă a acestor greșeli copilărești.Devine vulnerabilă.

Modul în care a jucat a fost dezastruos! Petrolul nu a meritat. Nu a făcut nimic să câștige acest meci. Dar Bergodi trebuie să măsoare bine cuvintele, pentru că a fost un dezastru”, a spus Florin Răducioiu la primasport.ro.

Reclamă

Cristiano Bergodi, după Rapid – Petrolul 0-2: „Eu nu mă sperii şi nu mi-e teamă! Nu simt presiune! Suntem în criză!”

Cristiano Bergodi, după Rapid – Petrolul 0-2. Giuleştenii sunt în criză în acest start de sezon. Rapidiştii au o singură victorie în primele 5 etape. Mai mult, echipa lui Bergodi nu a câştigat niciun meci în Giuleşti. Rapid a pierdut incredibil partida cu Petrolul. Giuleştii şi-au dat două autogoluri, iar fanii au luat foc. Aceştia au cerut demisii şi l-au înjurat pe preşedintele Daniel Niculae. Cristiano Bergodi e decis să rămână în continuare la echipă.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și