Închide meniul

Rapid – Petrolul 0-2! „Ruşine! Ruşine să vă fie!” Haos în Giuleşti! Daniel Niculae, înjurat de fani: „Plecaţi cu toţii”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 august 2023, 23:40

Reclamă
Rapid – Petrolul 0-2! „Ruşine! Ruşine să vă fie! Haos în Giuleşti! Daniel Niculae, înjurat de fani: „Plecaţi cu toţii

Haos în Giuleşti, după Rapid - Petrolul 0-2

Haos în Giuleşti, după Rapid - Petrolul 0-2

Haos în Giuleşti, după Rapid – Petrolul 0-2. Fanii Rapidului au luat foc după autogolul marcat de Borja Valle. Aceştia au cerut demisii şi l-au înjurat pe Daniel Niculae.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a rămas fără victorie pe teren propiu în acest sezon. Partida cu Petrolul a fost un adevărat coşmar pentru rapidişti. Echipa lui Bergodi a fost învinsă de două autogoluri.

Haos în Giuleşti, după Rapid – Petrolul 0-2! „Ruşine! Ruşine să vă fie!” Daniel Niculae, înjurat de fani: „Plecaţi cu toţii”

Fanii şi-a pierdut răbdarea după autogolul incredibil al lui Borja Valle. „Ruşine! Ruşine să vă fie!” sau „Plecaţi cu toţii” – au fost scandările fanilor furioşi. La un moment, fanii au început să îl înjure pe preşedintele Rapidului, Daniel Niculae.

Răzvan Oaidă, ratare uriaşă în Rapid – Petrolul 0-2! Mijlocaşul a fost blocat incredibil de Zima

Răzvan Oaidă, ratare uriaşă în Rapid – Petrolul. Mijlocaşul ajuns în această vară în Giuleşti a avut şansa de a deschide scorul în derby-ul cu „lupii galbeni”, dar a ratat incredibil din câţiva metri. Zima, portarul celor de la Petrolul Ploieşti, a reuşit să respingă şutul din interiorul careului de şase metri al fostului jucător de la FCSB. Rapid şi Petrolul se întâlnesc în derby-ul etapei cu numărul 5 din Liga 1.

Din nefericire pentru Răzvan Oaidă, pe lângă ratarea uriaşă, mijlocaşul a fost şi autorul autogolului care i-a adus în avantaj pe „lupii galbeni”.

Reclamă

Răzvan Oaidă a ajuns la Rapid în această vară, el semnând un contract valabil pe următoarele două sezoane cu formaţia din Giuleşti. Cotat la 550.000 de euro pe transfermarkt.com, mijlocaşul a evoluat în ultimele patru sezoane la FCSB, echipă de care s-a despărţit la finalul sezonului trecut. El a ajuns la Rapid din postura de jucător liber de contract.

Mircea Lucescu, în tribune la Rapid – Petrolul

Mircea Lucescu se află în tribune la Rapid – Petrolul. Antrenorul celor de la Dinamo Kiev s-a întreţinut minute bune cu Dan Şucu, acţionatul majoritar al celor de la Rapid. Mircea Lucescu va reveni în Giuleşti, atunci când Dinamo Kiev va juca în turul al treilea preliminar din Conference League meciul cu Aris Salonic.

Mircea Lucescu nu a fost singurul VIP prezent în tribună la Rapid – Petrolul. Mihai Stoichiţă a stat alături de Anghel Iordănescu. Galeriile celor două rivale au făcut spectacol în peluze.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și