Închide meniul

Florin Răducioiu nu ar accepta să devină antrenor doar pentru că are licenţă: „Marionetă? Nu, nu aş accepta! E o chestie de moralitate”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 martie 2023, 22:54

Florin Răducioiu nu ar accepta să devină antrenor doar pentru că are licenţă: „Marionetă? Nu, nu aş accepta! E o chestie de moralitate

Florin Răducioiu nu ar accepta să devină antrenor doar pentru că are licenţă

Florin Răducioiu a criticat prestația lui Florinel Coman / Profimedia

Florin Răducioiu nu ar accepta să devină antrenor doar pentru că are licenţă, aşa cum se întâmplă în ultima perioadă la FCSB. După demisia lui Strizu, care era doar în acte antrenor principal la FCSB, Gigi Becali l-a adus pe cipriotul Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu a spus că nu ar accepta să devină antrenor la FCSB, cel puţin în condiţiile actuale în care Gigi Becali recunoaşte că face schimbările, iar Mihai Pintilii e cel care conduce antrenamentele.

Florin Răducioiu nu ar accepta să devină antrenor doar pentru că are licenţă

Marionetă. Nu, nu aş accepta. Practic, este o chestie de moralitate. Aş înşela fotbalul, nu pot. Am nişte principii de la care nu mă abat. Nu pot să accept să fiu un fel de antrenor-executant. Nu aş putea. Chiar dacă mi-ar da 20.000 de euro. Am această gândire, această etică. Nu există. Ce-i asta?”, a spus Florin Răducioiu la orangesport.ro.

Elias Charalambous, prima reacție după ce a semnat cu FCSB

Elias Charalambous a oferit prima reacție după ce a semnat cu FCSB. Antrenorul cipriot al vicecampioanei României s-a declarat foarte entuziasmat de oportunitatea pe care a primit-o și speră să îndeplinească obiectivele echipei.

FCSB ocupă locul 3 actualmente în Liga 1, cu 30 de puncte, la 3 în spatele CFR-ului și la 5 în spatele liderului Farul. „Vă mulțumesc. Sunt bucuros să fiu din nou aici după 10 ani, într-adevăr. Să primesc o ofertă de la FCSB a fost extraordinar, deoarece este cel mai mare club din țară. A reușit multe lucruri în Europa și este foarte cunoscut peste tot în lume, are suporteri extraordinari, o istorie uriașă și nu regret că am acceptat să vin. Este o mare provocare pentru mine să fac parte din această echipă.

Reclamă

A fost o surpriză plăcută. Atmosfera din sânul echipei este fantastică. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am experiență în fotbal și pot înțelege că starea de spirit din vestiar și din jurul echipei este foarte bună. Pentru mine contează foarte mult să fie o atmosferă bună, deoarece te ajută să faci lucruri bune. De asemenea, o altă surpriză plăcută a fost faptul că aici sunt condiții foarte bune de lucru.

În primul rând, sunt genul de persoană care crede în ideea de a munci zi de zi. În acest moment pot vorbi doar despre meciul cu Sepsi, de luni. Vom aborda fiecare meci în parte. Obiectivele clubului sunt cunoscute deja de toată lumea, dar cel mai important meci este următorul. Noi ne antrenăm și suntem concentrați pentru partida de luni.

La nivel de limbă, îmi amintesc doar ”Ce faci?”. Glumesc. M-am simțit foarte bine în România, mi-am făcut prieteni buni aici și sunt foarte fericit că m-am întors. Sper să avem succes împreună, deoarece aceasta este provocarea mea aici”, a declarat Elias Charalambous pentru canalul oficial al clubului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și