Închide meniul

Florin Răducioiu, reacţie genială când a văzut ce penalty a primit Rapid: „Îmi vine să râd! Eu niciodată nu am făcut asta!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 octombrie 2022, 9:01

Florin Răducioiu, reacţie genială când a văzut ce penalty a primit Rapid: „Îmi vine să râd! Eu niciodată nu am făcut asta!

Florin Răducioiu avea un record uriaş la Cupa Mondială

Hepta

Florin Răducioiu, reacţie genială când a văzut ce penalty a primit Rapid. Răducioiu a glumit pe seama uşurinţei cu care arbitrul Cătălin Popa a decis să acorde penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu a început să râdă când a văzut modul prin care Dugandzic a primit penalty şi a spus, mai în glumă mai în serios, că el niciodată nu a obţinut atât de uşor o lovitură de pedeapsă.

Florin Răducioiu, reacţie genială când a văzut ce penalty a primit Rapid

Am văzut faza, cei doi se ţin, dar mai mult ţine Dugandzic. Faza e controversată şi pe scurt, ca să nu mai lungim, e un 11 metri inexistent! Sunt atâtea contacte în meciurile de fotbal, încât nu poţi să dai 11 metri. E inadmisibil, o decizie surprinzătoare a arbitrului, dar nici din camera VAR nu i-a zis nimeni să vadă faza.

E omenesc să greşim, dar nu poţi să faci aşa ceva într-un meci atât de important. Îmi vine să râd de cădere, eu nu am scos niciodată un astfel de penalty„, a spus Florin Răducioiu la primasport.ro.

Ciprian Deac, uluit de deciziile lui Cătălin Popa

Ciprian Deac a avut o reacţie categorică după Rapid – CFR Cluj, scor 2-1, din etapa a 16-a a Ligii 1. Veteranul campioanei României s-a declarat uluit de deciziile lui Cătălin Popa. Arbitrul a acordat două penalty-uri după faze extrem de controversate şi a fost criticat vehement de Ion Crăciunescu. „Regulamentul se schimbă de la un meci la altul”, a răbufnit Deac.

Reclamă

În minutul 32, „centralul” partidei a acordat primul penalty, cu ajutorul VAR, pentru un presupus fault al portarului Simone Scuffet asupra lui Kevin Luckassen. Cătălin Popa a dictat o lovitură de la 11 metri şi în minutul 68 al partidei de pe Giuleşti. Nu s-a mai dus să revadă faza. Burcă şi Dugandzic s-au ţinut reciproc în careul campioanei, iar centralul Popa a arătat punctul cu var.

Deac e convins că se fac greşeli de arbitraj chiar şi cu sistemul VAR. A analizat lupta la titlul, după ce CFR Cluj a ratat şansa de a o depăşi în clasament pe Rapid.

E supărare. Am pierdut două meciuri la rând, nu suntem obișnuiți, dar asta e viața, sperăm să ne revenim cât mai repede. Nu avem timp să ne plângem.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am văzut faza. Nu am văzut reluările și nu pot să comentez. Cert e că până la acel penalty nu știu dacă au intrat în careu. Am fost echipa care a controlat meciul, dar de la acel penalty, s-a schimbat jocul, au prins încredere.

Eram departe de fază. Burcă spunea că a fost fault în atac. Niciodată nu am comentat arbitrajul. Dacă nu am văzut fazele nu pot să comentez. Toată lumea spunea înainte de începutul sezonului că se vor elimina greșelile cu VAR. Vor mai fi greșeli. Regulamentul se schimbă de la un meci la altul. Nu mai înțeleg când e fault în atac, când e henț.

Mai sunt multe etape. Am încredere că vom recupera și că în play-off va fi alt campionat. Ne dorim să mergem în primăvara europeană, trebuie să ne concentrăm. Am făcut șapte puncte și avem o șansă bună.

Dacă vrem să căutăm scuze, găsim o mie. E clar că se vede puțin oboseala. Am fost pe drumuri, intensitate foarte mare și e clar că simțim. Asta ne-am dorit, să mergem în grupe și nu ne putem plânge. Camora este bine și îl așteptăm să revină.

Eram curios să văad stadionul. Este un stadion frumos, cu suporteri. Rapid e o echipă bună și cred că se va bate la campionat”, a declarat Ciprian Deac, potrivit digisport.ro.

Recomandări
  • Florin Răducioiu, reacţie genială când a văzut ce penalty a primit Rapid
  • Rapid – CFR Cluj 2-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:55 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și