Închide meniul

Florin Răducioiu, semnal de alarmă după UTA – FCSB 3-1: „Mă amuză și întristează în același timp! E absurd!”

Viviana Moraru Publicat: 6 martie 2023, 8:36

Reclamă
Florin Răducioiu, semnal de alarmă după UTA – FCSB 3-1: Mă amuză și întristează în același timp! E absurd!”

Adrian Şutu s-a accidentat în Sepsi - FCSB 1-2

Adrian Șut, în timpul unui mei pentru FCSB / Hepta

Florin Răducioiu a tras un semnal de alarmă, după ce FCSB a fost învinsă de UTA, cu scorul de 3-1. Fostul internațional este de părere că schimbarea antrenorului de la trupa roș-albastră poate avea efecte negative asupra jucătorilor, drept dovadă jocul modest prestat în deplasarea de la Arad, din ultima rundă din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a pierdut categoric deplasarea cu UTA, din etapa 29 din Liga 1. Trupa lui Laszlo Balint s-a impus cu 3-1, și le-a luat șansa roș-albaștrilor de a se apropia de primele două locuri din Liga 1.

Florin Răducioiu, semnal de alarmă după UTA – FCSB 3-1

Florin Răducioiu a analizat partida dintre UTA și FCSB, și a ajuns la o concluzie dură. Fostul internațional consideră că schimbările dese de antrenori de la trupa roș-albastră în afectează inevitabil pe jucători, fapt la care se mai adaugă și presiunea pusă de patronul Gigi Becali.

Totodată, „Răducioiu” susține că situația de la FCSB este un tragi-comică, însă care poate dăuna jucătorilor.

Acum a fost un nou antrenor la echipă, iar acest lucru poate avea repercusiuni asupra băieţilor. Adică… nu ştiu ce să mai spun. E influenţa patronului, dar este o situaţie absurdă. La două luni schimbi antrenorul, mă amuză şi întristează situaţia asta în acelaşi timp”, a declarat Florin Răducioiu, pentru primasport.ro.

Reclamă

Jucătoriii remarcați de Ilie Dumitrescu de la FCSB, după înfrângerea cu UTA

S-a aflat care sunt jucătorii remarcați de Ilie Dumitrescu de la FCSB, după înfrângerea cu UTA. Fostul internațional a analizat jocul roș-albaștrilor și a ajuns la concluzia că echipa a făcut un meci slab, motiv pentru care a pierdut cu 3-1. „Mister” a lăudat doar doi jucători, anume Adrian Șut și Florinel Coman, cel de-al doilea fiind și cel care a marcat singurul gol al trupei patronate de Gigi Becali, în deplasarea de la Arad.

Totodată, după ce i-a remarcat pe Florinel Coman și Adrian Șut, fostul internațional i-a taxat pe Darius Olaru și David Miculescu, ultimul dintre ei ratând ocazie de a-și duce echipa în avantaj, imediat după golul egalizator al lui Coman.

„Sunt doar doi remarcați în seara asta, Șut și Florinel Coman, care s-au ridicat la un nivel bun, în rest Olaru n-a fost într-o seară extraordinară. Olaru este un jucător care, indiferent de adversitatea cu care îl întâmpină adversarul, trebuie să facă diferența. Cordea a intrat în locul lui Edjouma, Gigi a făcut schimbarea asta la Pitești, a fost o mutare care i-a reușit atunci.

Reclamă 4 / 0/3

În seara asta a pierdut mijlocul terenului clar. Miculescu a avut o ocazie importantă, la care trebuia să facă diferența. Au fost foarte mulți jucători importanți care nu s-au ridicat la un nivel foarte bun. Nu de asta a câștigat UTA, au făcut un joc foarte bun. Balint mută inspirat, vine cu ceva în plus și a surprins.

L-am felicitat pentru că a fost o surpriză să schimbi unul dintre cei mai buni jucători, mă refer la Edjouma, l-a introdus pe Tavi Popescu în mijloc și l-a avansat pe Deian Sorescu, aia a fost o mutare câștigătoare. La Pitești a fost o mutare foarte bună”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și