Închide meniul

Florin Răducioiu spulberă visul Universității Craiova: „Nu ştiu dacă este o echipă care să poată să câştige campionatul!”

Cosmin Olteanu Publicat: 28 ianuarie 2023, 23:25

Florin Răducioiu spulberă visul Universității Craiova: Nu ştiu dacă este o echipă care să poată să câştige campionatul!”

Florin Răducioiu

Florin Răducioiu, în timpul unui interviu / as.ro

  • Florin Răducioiu spulberă visul Universității Craiova

Florin Răducioiu, fostul internațional român, spulberă visul Universității Craiova de câștiga titlul de campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 5 din Liga 1, cu 41 de puncte obținute după 23 de meciuri jucate.

Florin Răducioiu spulberă visul Universității Craiova

Florin Răducioiu consideră că Universitatea Craiova nu are o echipă îndeajuns de valoroasă pentru a câștiga titlul de campioană, în actualul sezon.

Reclamă

„Nu ştiu dacă este o echipă care să poată să câştige campionatul. Mi se pare un pic inconstantă, în momentele decisive au dovedit că nu sunt la nivelul aşteptărilor. Adică, această presiune mare de a juca pentru titlu, nu cred că au jucătorii capabili să reziste la această presiune.

Dar e o echipă care cu siguranţă îşi va juca şansele până la capăt. Cu siguranţă au jucători foarte buni, mie îmi place echipa lor”, a declarat Florin Răducioiu, pentru primasport.ro.

Reclamă

Andrei Ivan, euforic după ce a înscris o „dublă” în Universitatea Craiova – FC Hermannstadt 2-0

Andrei Ivan a avut o reacție euforică după ce a marcat o „dublă” în partida Universitatea Craiova – FC Hermannstadt 2-0.

„Sunt bucuros pentru echipă că am câștigat, am luat cele trei puncte, aveam nevoie. Nu am mai marcat de ceva timp. Au fost mai multe motive. A fost o primă repriză bună, dar nu ne-am creat prea mult ocazii. Suntem bucuroși că am luat cele trei puncte, trebuie să urcăm mai sus, pe podium.

E normal să te gândești la Craiova, dar în ce situație suntem acum, am strâns 41 de puncte, e un drum lung, vom vedea ce ne rezervă viitorul.

Reclamă 4 / 0/3

E nevoie de Mister pe bancă. La Botoșani ne-a lipsit și s-a văzut și pe tabelă. Știe să comunice cu noi, știe să vorbească și asta e cel mai important pentru noi. Mi-am propus să marchez cât mai mult pentru Universitatea Craiova.

(n.r. Există șanse să pleci?) Asta nu am de unde să știu, doar domnul președinte știe. Nu am fost niciodată informat. Nici când am plecat la Krasnodar nu am știut nimic. (n.r. Dar aștepți o ofertă?)Momentan, nu știu nimic, v-am spus”, a declarat Andrei Ivan, la finalul partidei cu FC Hermannstadt.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Răducioiu le-a răspuns celor care l-au făcut praf şi l-au acuzat că a uitat limba română după celebrul "Crăciun Bun!"
Echipa naţională • 26 mart., 8:04
Florin Răducioiu le-a răspuns celor care l-au făcut praf şi l-au acuzat că a uitat limba română după celebrul „Crăciun Bun!”
Florin Răducioiu, nemulţumit de "tricolori" după România - Irlanda de Nord 1-1
Echipa naţională • 23 mart., 0:32
Florin Răducioiu, nemulţumit de „tricolori” după România – Irlanda de Nord 1-1: „Un meci dezamăgitor”! Pe cine a remarcat
Florin Răducioiu, surprins după ce Ionel Ganea a fost săltat de poliţişti: "E mai vulcanic"
Extra • 22 mart., 22:21
„Am trecut şi eu prin aceste filtre” Florin Răducioiu, surprins după ce Ionel Ganea a fost săltat de poliţişti: „E mai vulcanic”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”