Închide meniul

Florin Răducioiu, reacție critică la adresa unui jucător de la FCSB: „Ajunge! Gata cu văicăreala asta la fiecare atingere!”

Cosmin Olteanu Publicat: 10 aprilie 2023, 10:22

Reclamă
Florin Răducioiu, reacție critică la adresa unui jucător de la FCSB: Ajunge! Gata cu văicăreala asta la fiecare atingere!”

Florin Răducioiu, reacție critică la adresa unui jucător de la FCSB

Florin Răducioiu, în timpul unui meci / profimedia

Florin Răducioiu a avut o reacție critică la adresa unui jucător de la FCSB, după remiza cu CFR Cluj, 1-1, din etapa a treia a play-off-ului Ligii 1. În prezent, FCSB se află pe locul 3 din play-off, cu 34 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu „l-a urecheat” pe David Miculescu, pentru faptul că nu dă randamentul scontat la FCSB, deși formația patronată de Gigi Becali a plătit 1,7 milioane de euro pentru transferul acestuia de la UTA Arad.

Florin Răducioiu, reacție critică la adresa unui jucător de la FCSB

Fostul component al naționalei României s-a declarat deranjat de „văicăreala” pe care David Miculescu ar avea-o la fiecare contact cu un adversar.

„Trebuie să faci mai mult, ai fost un transfer scump. Suporterii, oamenii de fotbal vor să îl vadă, să iasă în evidenţă cu ceva. Putea da gol în prima repriză, dar evoluţia lui individuală… trebuie să fie mai prezent în joc. Îmi pare rău pentru el, nu pot să nu spun adevărul.

Prea puţin, îmi pare rău! Şi, repet, văicăreala asta la fiecare atingere… gata, ajunge! E păcat, pentru că nu ştiu dacă va mai juca titular”, a declarat Florin Răducioiu, pentru primasport.ro.

Reclamă

Echipele de start de la CFR Cluj – FCSB:

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Burcă, Yuri, Braun – C. Deac, Muhar, Cvek, Krasniqi – Janga, Bîrligea
Rezerve: Sava – Peteleu, Țîru, Hoban, Bordeianu, Fica, Petrila, Yeboah, Maglica
Antrenor: Dan Petrescu

FCSB: Târnovanu – Sorescu, I. Cristea, Tamm, Radunovic – Ov. Popescu, Ad. Șut, Olaru – Miculescu, Compagno, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Dawa, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea
Antrenor: Elias Charalambous

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous, dezamăgit de rezultatul de la CFR Cluj – FCSB 1-1

Elias Charalambous, antrenorul FCSB-ului, nu a fost mulțumit de jocul prestat de elevii săi în prima repriză a meciului din Gruia. Totodată, acesta a avut cuvinte de laudă pentru Florinel Coman, care a marcat un gol fabulos din lovitură liberă.

„Obiectivul nostru era să câştigăm. Din păcate, în prima repriză nu am fost aşa cum ne aşteptam să fim. Am discutat la pauză cu jucătorii. Din nou, reacţia din a doua repriză a fost foarte bună. Asta contează foarte mult pentru mine!

Am reuşit să înscriem, să egalăm. Am simţit că avem mai multe şanse de a câştiga pe final! Coman de când sunt aici, şi am spus că nu îmi place să vorbesc individual de jucători, dar el mi-a arătat lucruri bune. Azi a înscris un gol fantastic. Important e că ajută echipa, este un joc colectiv. Jucătorii au arătat atitudinea corectă în repriza a doua.

V-am spus că am jucat foarte slab în prima repriză, nu am fost destul de buni. Aşa este în fotbal, niciodată nu ştii cum începi jocul. Important e că am terminat foarte bine!

În fiecare săptămână este diferit. Unele echipe câştigă, altele remizează sau pierd. Mai sunt derby-uri până la final. De mâine ne concetrăm la meciul cu Farul. Vreau să mulţumesc fanilor noştri, ne ajută foarte mult”, a declarat Elias Charalambous, la finalul meciului cu CFR Cluj, pentru digisport.ro.

În următoarea partidă de campionat, FCSB o va întâlni, acasă, pe ocupanta primului loc din play-off-ul Ligii 1, Farul Constanța. Meciul este programat luni, 17 aprilie, de la ora 20:30.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute Vezi toate știrile
Citește și