Închide meniul

Florin Talpan a anunţat singura condiţie prin care FCSB va putea juca pe Ghencea: „Vor avea acelaşi contract ca FRF!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 iulie 2023, 8:37

Florin Talpan a anunţat singura condiţie prin care FCSB va putea juca pe Ghencea: „Vor avea acelaşi contract ca FRF!

Fostul ministru al Apărării, atac devastator la Florin Talpan

Florin Talpan, în timpul unui interviu / Antena Sport

Florin Talpan a anunţat singura condiţie prin care FCSB va putea juca pe stadionul Ghencea. Juristul clubului armatei vrea ca Gigi Becali să recunoască public că FCSB nu reprezintă Steaua. În acest caz, Talpan susţine că latifundiarul din Pipera ar avea cale liberă spre Ghencea, urmând să aibă contract de închiriere la fel ca FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Talpan continuă războiul cu FCSB, după ce trupa lui Gigi Becali a încercat să închirieze arena din Ghencea, în vederea disputării derby-ului cu Dinamo. Juristul armatei s-a opus cu vehemenţă acestui fapt.

Florin Talpan a anunţat singura condiţie prin care FCSB va putea juca pe Ghencea

Florin Talpan susţine că nu are emoţii, înaintea controlului trimis de Guvern la CSA Steaua. Acesta a avut noi mesaje acide la adresa lui Gigi Becali, pe care îl consideră de rea credinţă.

De asemenea, Talpan a mai mărturisit, fără ocolişuri, că dacă altă echipă ar fi încercat să închirieze arena din Ghencea, nu s-ar fi lovit de atâtea probleme, aşa cum s-a întâmplat în cazul FCSB-ului.

Pe de altă parte, Talpan a declarat că Gigi Becali va avea cale liberă spre Ghencea dacă va declara, public, că FCSB nu este Steaua, şi astfel ar pune capăt războiului.

Reclamă

„Nu avem emoții. De ce să avem? Noi ne-am făcut treaba. Ce lege nu am respectat? A trebuit să ne luăm niște măsuri pentru că domnul Gigi Becali, în perioada negocierilor, spunea că este Steaua. Domnul Gigi Becali nu e persoană oarecare, ci patronul echipei. Orice alt club din România care vrea să închirieze Stadionul Steaua, fiți convins că nu vor fi atâtea probleme. Noi a trebuit să luăm niște măsuri.

Din punctul meu de vedere, atât timp cât FCSB manifestă această rea credință și ia în derâdere totul, nu cred că este bine să vină să joace aici. Există acea datorie, există dosare pe rol. Dacă cineva zice că eu greșesc, să vină să joace, dar eu zic din punctul meu de vedere, pentru că am umblat în instanță numai cu FCSB-ul. De ce nu zic că ei sunt FCSB și noi Steaua? Iar mâine pot veni și ar avea același contract ca FRF”, a declarat Florin Talpan, pentru digisport.ro.

Florin Talpan, dezvăluire despre „războiul” cu Gigi Becali

Florin Talpan a făcut dezvăluire incredibilă despre „războiul” cu Gigi Becali. Juristul CSA Steaua a făcut public documentul din cauza căruia Becali ar fi pierdut toate procesele.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Talpan a făcut public un document din 2004 prin care Gigi Becali cerea consimţământul prin care să poată folosi marca Steaua. Talpan a spus că acea cerere a primit aviz negativ din partea conducerii clubului armatei.

”În 2004, el singur a spus că nu deține marca și nu are Steaua. De ce spune că e Steaua? În document, ne-a solicitat consimțământul să folosească marca Steaua și noi i-am dat aviz negativ. Din cauza acestui document, el a pierdut toate procesele. El nu recunoaște documentul ăsta?

V-am mai dat un document. El, fără consimțământul nostru, a înregistrat ‘FC Steaua București’. Cum să fie FC Steaua București în comuna Mogoșoaia? E din anul 2003. El a înregistrat acest nume fără aprobare de la noi. Cum să fie Steaua București în satul Mogoșoaia?”, a spus Florin Talpan la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și