Închide meniul

Florin Talpan, dezvăluire despre „războiul” cu Gigi Becali: „Din cauza acestui document, el a pierdut toate procesele!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 iulie 2023, 23:53

Reclamă
Florin Talpan, dezvăluire despre „războiul cu Gigi Becali: „Din cauza acestui document, el a pierdut toate procesele!

Florin Talpan, dezvăluire incredibilă despre războiul cu Gigi Becali

Colaj Hepta

Florin Talpan a făcut dezvăluire incredibilă despre „războiul” cu Gigi Becali. Juristul CSA Steaua a făcut public documentul din cauza căruia Becali ar fi pierdut toate procesele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Talpan a făcut public un document din 2004 prin care Gigi Becali cerea consimţământul prin care să poată folosi marca Steaua. Talpan a spus că acea cerere a primit aviz negativ din partea conducerii clubului armatei.

Florin Talpan, dezvăluire despre „războiul” cu Gigi Becali

În 2004, el singur a spus că nu deține marca și nu are Steaua. De ce spune că e Steaua? În document, ne-a solicitat consimțământul să folosească marca Steaua și noi i-am dat aviz negativ. Din cauza acestui document, el a pierdut toate procesele. El nu recunoaște documentul ăsta?

V-am mai dat un document. El, fără consimțământul nostru, a înregistrat ‘FC Steaua București’. Cum să fie FC Steaua București în comuna Mogoșoaia? E din anul 2003. El a înregistrat acest nume fără aprobare de la noi. Cum să fie Steaua București în satul Mogoșoaia?”, a spus Florin Talpan la digisport.ro.

Reclamă

Sursa: digisport.ro

Gigi Becali îl face praf pe Florin Talpan

Gigi Becali îl face praf pe Florin Talpan, care trebuie să îi restituie 30.000 de euro. Juristul CSA Steaua a pierdut procesul cu Becali. Judecătoria Dorohoi a dat verdictul la solicitarea de întoarcere a executării prin care Gigi îi plătea 30.000 de euro.

Acum, la peste o lună distanţă, Gigi Becali susţine că Talpan nu i-a dat încă banii înapoi şi că juristului îi va fi executată casa din Botoşani.

Reclamă 4 / 0/3

„Cred eu că i-a venit sfârșitul lui Talpan, în 2-3 săptămâni va fi schimbat. Pentru ce îl mai țin? Face Armata de râs. E dubios că încă e ținut acolo.

Încă nu mi-a dat banii, îi execută casa de la Botoșani. Nu vrea să dea banii. Dă, ma, banii pe care mi i-ai luat. Sunt 30.000 de euro, i-a pus sechestru pe conturi”, a spus Gigi Becali, într-o conferinţă de presă.

Suma era stabilită în urma unui proces de calomnie din 2018, atunci când Talpan susţinea şi că a cheluit banii de la Becali, pentru a acoperi un credit. Acum, Talpan trebuie să îi dea banii înapoi omului de afaceri.

Gigi Becali nu renunţă la Ghencea

Patronul de la FCSB susţine că va băga 10 milioane de euro în conturile CSA Steaua, pentru eventualele reparaţii după meciurile pe care echipa sa le va disputa pe noul Stadion Steaua.

FCSB nu a putut închiria arena din Ghencea, pentru a disputa derby-ul cu Dinamo, astfel că meciul se va juca pe Arcul de Triumf. CSA susţine că Becali nu a prezentat poliţa de asigurare de 250.000 de euro.

„Adevărul trebuie spus, lumea trebuie să ştie. Eu am comunicat tot timpul şi vă spun doar atât. Atât de mare viclenie a fost, ne-au plimbat până în ultimul moment ca să zică nu.

E vorba de poliţă de asigurare 250.000 de euro. Ne-am dus cu poliţa de la Arena Naţională, cu ea ne-am dus şi la Arcul de Triumf şi au acceptat-o. Cereau ceva imposibil, ca să nu semneze contractul,

Reclamă

Vreau să rezolv o situaţie. Dacă eu îţi dau bilet la ordin. Fac ofertă publică 10 milioane de euro în contul vostru vă bag. La dispoziţia voastră, ce trebuie 7.000 de pagini?

Vă bag 10 milioane de euro la voi în cont. Scriem „10 milioane la dispoziţia CSA-ului, orice se întâmplă, CSA angajează filmă de reparaţie, plăteşte din banii ăia şi restul mi-i dă înapoi”, a spus Becali, într-o conferinţă de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
Vezi toate știrile
Citește și