Închide meniul

Florin Talpan continuă războiul cu FCSB: „Mi-a promis comandantul că nu va semna!” Replică acidă pentru Gigi Becali

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 iulie 2023, 19:35

Florin Talpan continuă războiul cu FCSB: „Mi-a promis comandantul că nu va semna! Replică acidă pentru Gigi Becali

Florin Talpan continuă războiul cu FCSB

Florin Talpan dă un interviu / As.ro

Florin Talpan îşi continuă războiul cu FCSB. Juristul celor de la CSA Steaua susţine că a primit asigurări că echipa lui Gigi Becali nu va primi acordul pentru a evolua cu Dinamo, pe arena din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Talpan a avut o nouă replică acidă şi pentru Gigi Becali, mărturisind că patronul FCSB vrea să fure identitatea celor de la CSA Steaua.

Florin Talpan continuă războiul cu FCSB

Florin Talpan a oferit noi declaraţii dure la adresa celor de la FCSB, pe care nu îi vrea în Ghencea. Juristul susţine că şi-a făcut apariţia la negocierile purtate de Valeriu Argăseală, la sediul CSA, însă a plecat repede, deoarece nu i-a făcut plăcere să stea alături de preşedintele FCSB.

Talpan a mai declarat că de partea sa este şi comandantul Bichir, dezvăluind că a primit confirmări din partea acestuia că FCSB – Dinamo nu se va juca în Ghencea.

„Eu aşa cum am mai spus, nu voi semna acest contract. Dar eu sunt juristul lui CSA Steaua. Am consiliat comandantul şi mi-am spus punctul meu de vedere. Comandantul CSA Steaua să ştiţi că este de partea mea şi îi mulţumesc. Nimeni nu vrea să semneze acest contract!

Reclamă

În primul rând Gigi Becali a demonstrat că este de rea credinţă şi vrea să ne fure identitatea. Cât timp este de rea credinţă nu avem cum să semnăm un contract cu dumnealui. Domnul Bichir a spus că este de partea mea şi că nu va semna nici dumnealui!

Eu sunt convins că ministrul Apărării Naţionale şi cei care au dat ordin nu cunosc toate dedesubturile. Gigi Becali, cu avocaţii cu care a venit la negocieri… a fost reprezentantul FCSB-ului din dosarul cu palmaresul. A solicitat să ne anuleze toate mărcile.

Da, am intrat în şedinţă şi mi-am spus punctul de vedere. Le-am spus că nu ştim de ce mai stăm la masă cu ei din moment ce au demonstrat că sunt de rea credinţă. În ultimele 2 săptămâni ne-au blocat toată activitatea, negociem doar acest contract!

Reclamă 4 / 0/3

I-am pus clauză de un milion de euro. Să vină cu poliţa de asigurare! Eu i-am spus ieri, prin toate postările mele, să iasă public şi să informeze pe toţi suporterii că notifică FRF, LPF şi UEFA că nu se mai foloseşte de palmaresul nostru.

Sunt clauze pe care le-am solicitat şi vrem să le băgăm în contract. Credeţi-mă, era comisia de negociere. Şi după aceea am plecat, nu îmi face plăcere să stau la masă cu Valeriu Argăseală şi cu avocatul. Pot să îmi dea ordin, nu pot să stau la masă cu astfel de persoane. Mie mi-a promis comandantul că nu va semna, un contract nu se poate semna la ordin!

Eu nu înţeleg de ce şeful Jandarmeriei îi dă raportul lui Gigi Becali. De când Jandarmeria slujeşte şeful FCSB-ului?”, a declarat Florin Talpan, pentru digisport.ro.

Gigi Becali a anunţat că FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea

„O să se semneze, să fiţi sănătoşi„, a declarat Gigi Becali pentru jurnaliştii prezenţi în faţa clubului CSA Steaua, confirmând astfel faptul că derby-ul cu Dinamo se va juca în Ghencea.

La scurt timp distanţă, comandantul Ştefan Bichir, aflat în şedinţă, a făcut un anunţ scurt. „(Reporter: S-a semnat?) Nu!„, a transmis acesta. Comandantul celor de la CSA a afirmat şi că sunt şanse infime să se semneze contractul astăzi.

Totodată, Gigi Becali a anunțat măsuri speciale pentru FCSB – Dinamo, de pe stadionul Ghencea. Latifundiarul a vorbit despre siguranța fanilor care vor fi prezenți pe stadion, la revenirea echipei „roș-albastre” pe stadionul „Steaua”.

„Vrei bilet, primești numărul și locul. Vor fi filmate toate locurile, dar nu cred asta, vor fi blocați în computer și nu vor mai primi niciodată bilet la un meci al FCSB-ului. Iar dacă vor face ei vreun incident filmat, locul 20, numărul cutare, pedepsit ca atare!

Reclamă

Îi îndrum pe cei din familia lor să nu dea vina pe mine. Amenzi, pușcării! Vedeți-vă de treaba voastră, respectați legile statului. Eu mi-am făcut datoria de creștin. Dacă nu vor, treaba lor”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și