Închide meniul

Florin Talpan, o nouă reacţie acidă după ce FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea: „Becali are de plătit 37 de milioane de euro!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 iulie 2023, 9:32

Florin Talpan, o nouă reacţie acidă după ce FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea: „Becali are de plătit 37 de milioane de euro!

Florin Talpan, o nouă reacţie acidă după ce FCSB - Dinamo se va juca în Ghencea

Florin Talpan, în timpul unui interviu / Hepta

Florin Talpan a avut o nouă reacţie acidă după ce derby-ul dintre FCSB şi Dinamo se va juca în Ghencea, în etapa a doua a sezonului din Liga 1. Juristul celor de la CSA Steaua susţine că trupa patronată de Gigi Becali nu îşi are locul pe stadionul „militarilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a primit undă verde pentru a închiria stadionul Ghencea, pentru derby-ul cu Dinamo. Decizia l-a revoltat pe Florin Talpan, care a lansat un nou val de acuzaţii faţă de rivalii roş-albaştrii.

Florin Talpan, o nouă reacţie acidă după ce FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea

Florin Talpan l-a criticat din nou pe Gigi Becali, mărturisind că patronul de la FCSB are de plătit suma colosală de 37 de milioane de euro, în urma unui proces pierdut.

De asemenea, juristul celor de la CSA Steaua susţine că FCSB nu are ce căuta în Ghencea, mărturisind că Gigi Becali a avut numeroase declaraţii sfidătoare.

„După cum ați văzut, Gigi Becali demonstrează a n-a oară că unicul lui scop este furtul de identitate. Ați văzut că în ultima perioadă, prin toate intervențiile televizate a afirmat următoarele lucruri: că Steaua este a lui, FCSB este Steaua, aici s-a născut echipa mea, Ghencea e casa mea. A afirmat că îl aduce pe Chiricheș să vină să joace la Steaua.

Reclamă

Ținând cont de faptul că Gigi Becali este în continuare de rea-credință, FCSB nu are ce căuta să joace pe stadionul Steaua. Având în vedere faptul că, prin raportul de expertiză s-a stabilit foarte clar că FCSB a adus un prejudiciu atât de mare Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, acest prejudiciu a fost stabilit în raport de expertiză și s-a stabilit că trebuie să ne dea prejudiciul de 37 de milioane de euro. Practic, până nu îl achită el nu are ce căuta în Ghencea.

Am câștigat o mare parte din acest dosar, așa că Gigi Becali și FCSB au de plătit prejudiciul de 37 de milioane de euro către Clubul Sportiv al Armatei și statul român. Având în vedere că suntem în litigiu, că el e de rea-credință, că vrea să ne fure identitatea, nu are ce căuta să joace în Ghencea, asta e foarte clar”, a declarat Florin Talpan, pentru sport.ro.

Florin Talpan, replică pentru Mihai Stoica

Florin Talpan nu l-a uitat nici pe Mihai Stoica, şi i-a dat o replică acidă, numindu-l pe acesta „condamnat penal”. Totul a apărut în contextul în care cei doi au purtat un război de la distanţă în ultimele zile.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu am ce să îi răspund. Nu am ce să intru în discuții cu domnul MM Stoica, el e un condamnat penal, nu am ce să discut. Să își vadă de treaba lui și să nu mai facă afirmații. Nu are sens să îi spun numele. El ar trebui să își vadă de treaba lui și să își schimbe atitudinea, el este un condamnat penal, să se antreneze în continuare la atelierul de tâmplărie. A fost condamnat penal, nu a fost eliberat înainte de termen că a scris patru cărți și a lucrat la atelierul de tâmplărie?

Nu are ce să caute în Ghencea, nu au ce să joace în Ghencea, au demonstrat foarte clar că sunt de rea-credință. Acolo nu este Templul Fotbalului Românesc, așa cum zice Mihai Stoica”, a mai spus Florin Talpan, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și