Închide meniul

Mihai Stoica a tunat la adresa lui Florin Talpan: „Aşa a ajuns Armata Română? Să tolereze un asemenea specimen?”

Publicat: 13 iulie 2023, 23:47

Reclamă
Mihai Stoica a tunat la adresa lui Florin Talpan: „Aşa a ajuns Armata Română? Să tolereze un asemenea specimen?

Mihai Stoica a tunat la adresa lui Florin Talpan

Mihai Stoica, la un meci al lui FCSB / Profimedia Images

Mihai Stoica a tunat la adresa lui Florin Talpan. Astăzi, juristul CSA Steaua i-a amintit lui Mihai Stoica de perioada în care a fost la închisoare, iar acum a venit replica oficialului FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica l-a numit „specimen” pe Florin Talpan, dar a susţinut că nu îl jigneşte.

Mihai Stoica a tunat la adresa lui Florin Talpan

Eu nu am vrut să jignesc sub nicio formă când am zis de expertiza medicală. Când ai nişte probleme, un pas înainte către însănătoşire este conştientizarea. Dacă el nu conştientizează că are nişte probleme, e grav. Are probleme mari de tot. Se comportă ca un om cu probleme.

Am făcut armata în 1983-1984. Aveam comandant de pluton un locotenent. Aveam comandat de companie, un locotenent major. Aveam comandant de regiment un căpitan. Comandantul unităţii era maior. Ofiţer superior.

După şase luni de armată am fost selectat la garda de onoare pentru că venea generalul, comandantul Armatei a 2-a, generalul Dândăreanu. Abia respiram când vedeam un general.

Reclamă

Iar Talpan e colonel şi vrea să devină general. Şi face întâmpinări şi scrie pe Facebook. Aşa a ajuns Armata Română, să tolereze un asemenea specimen? Sunt speriat. A spus numai bazaconii. Nu ştie regulamente. Vorbeşte despre un prejudiciu şi spune că aşa este. ‘Este un prejudiciu istoric’. O instanţă supremă trebuie să stabilească un prejudiciu.

Cum poate fi lăsat să spună acest specimen atâtea lucruri care n-au legătură cu realitatea. Unde a ajuns ţara asta?

Eu nu jignesc. Chiar cred că are nişte probleme. Eu nu îl jignesc”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Talpan i-a dat o replică dură lui Mihai Stoica! I-a amintit că a fost la închisoare: „Nu se ştie niciodată”

Florin Talpan i-a dat, anterior, o replică dură lui Mihai Stoica. Juristul celor de la CSA Steaua a reacționat, după ce managerul general de la FCSB l-a atacat din nou, în contextul deciziei ca meciul dintre FCSB și Dinamo să se joace pe Ghencea.

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

Juristul Clubului Sportiv al Armatei l-a atacat pe Mihai Stoica, după ce oficialul de la FCSB l-a ironizat din nou. Managerul general al vicecampioanei l-a jignit pe Florin Talpan, menționând că are „mari probleme”. Replica juristului a venit la puțin timp după declarațiile lui „MM”.

Mihai Stoica: „Cum să nu te poți numi Steaua?”

Mihai Stoica a spus: <<Ne întoarcem acasă, în templul fotbalului românesc. Cum să nu te poți numi Steaua?

De ce există Real Madrid, Real Sociedad. Real Valladolid?”, a mai spus directorul sportiv al FCSB MM Stoica.

Speţa asta, că tot repetă cuvântul «speţă» mă duce cu gândul că ar trebui o comisie de expertiză medicală, pentru ca ceea ce se scrie aici este uluitor. Cum adică să spui că cineva datorează, când nu există nicio hotărâre>>

Îți explic eu, stimabile!

Reclamă

Prin raport de expertiză s-a stabilit prejudiciul adus Stelei de către FCSB. Instanța doar va constata și va dispune efectuarea plății!
Deja am castigat o mare parte din dosar (acum suspendat dar va fi repus pe rol în curând) prin faptul că instanța a respins excepția prescripției dreptului material la acțiune invocata de Căvescu!
Sincer, înțeleg că ai experiență in dosare, doar că ai experiență de cealaltă parte a baricadei, aceea de inculpat nu de apărător așa cum sunt eu in dosarele clubului Steaua!

Lăsând la o parte jignirile tale la adresa mea și ale steliștilor in general, ale unui individ certat cu legea, care a fost condamnat pentru evaziune fiscală și care a și stat la inchisoare, îți spun că FCSB nu are dreptul să poarte numele Steaua pentru că nu este Steaua, fapt constatat și de către instanțe prin decizii definitive!”, este începutul mesajului publicat de juristul CSA Steaua.

Florin Talpan: „Eu zic să te antrenezi în continuare”

Am înțeles că ai scris în perioada din penitenciar patru cărți, sigur nu juridice, pentru care ți-au fost reduse 120 de zile din pedeapsă. În plus, alte 94 de zile ți-au fost reduse pentru că ai lucrat la atelierul de tâmplărie al Penitenciarului Jilava. Eu zic să te antrenezi in continuare pentru că nu se stie când mai ai nevoie!

Nu in ultimul rând, doar un om needucat, frustrat care nu are argumente jigneste!
Un om echilibrat și intelectual nu face asta!

Concluzionând,
te sfătuiesc să iți vezi de viața ta și sa te antrenezi in continuare!
Nu se știe niciodata.
Și nu, nu vă intoarceți acasă pentru că Ghencea este a noastră!
Semnat NOI! ADEVĂRAȚII STELISTI!”, a mai transmis Florin Talpan, pe pagina de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și