Închide meniul

Florin Talpan, o nouă reacţie în scandalul cu FCSB: „Statul român nu pierde niciun ban”. Ce acuzaţii îi mai aduce lui Gigi Becali

Bogdan Stănescu Publicat: 20 iulie 2023, 17:00

Reclamă
Florin Talpan, o nouă reacţie în scandalul cu FCSB: „Statul român nu pierde niciun ban. Ce acuzaţii îi mai aduce lui Gigi Becali

Florin Talpan, o nouă reacţie în scandalul cu FCSB: "Statul român nu pierde niciun ban"

Florin Talpan şi Gigi Becali / Colaj AntenaSport

Florin Talpan a avut o nouă reacţie în scandalul cu FCSB. Juristul CSA Steaua susţine că statul român nu pierde niciun ban pentru că nu va juca FCSB cu Dinamo în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juristul CSA Steaua susţine că Gigi Becali a fost de rea-credinţă, încercând să înregistreze marca „FCSB Steaua” la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO).

Florin Talpan, o nouă reacţie în scandalul cu FCSB

În toiul negocierilor cu CSA Steaua pentru dreptul de a juca în Ghencea avocații lui Gigi Becali au declanșat o campanie de înregistrare a mărcii „FCSB Steaua” la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO), demonstrând o dată în plus reaua credință a acestui club şi a reprezentanților acestuia dar mai ales reaua credintă a lui Gigi Becali.
Statul Român NU pierde absolut niciun ban pentru că FCSB nu joacă pe Stadionul Steaua.

Din contră, statul român poate pierde toate drepturile obținute până acum în instanță. Atât timp cât ICCJ și toate instanțele române care au judecat dosarele dintre Clubul Sportiv al Armatei Steaua București și FCSB au stabilit că societatea lui Becali a folosit ilegal si fără niciun drept numele și marca Steaua București, ce cauti tu, Becali, să înregistrezi marca “FCSB Steaua” la EUIPO?
Ca să ne furi identitatea? Ca să nu plătești prejudiciul calculat la 37 de milioane de euro adus statului român și pentru care suntem în litigiu în dosarul nr. 34655/3/2016 aflat pe rolul Tribunalului București? Ca să ne judecăm iar zeci de ani în instanță? Pentru ce?

Atât timp cât aceste decizii ale instanțelor sunt definitive, ce cauţi să încerci să eludezi legea? Doar ca să furi identitatea Clubului Steaua, istoria și palmaresul Steaua? Da, acest Club care aparține statului român, este cel mai galonat club din România, cel mai înzestrat și cel mai plin de istorie. Acest club aparține statului român şi aparține românilor și trebuie ca istoria, marca Steaua și palmaresul să rămână ale statului român.

Reclamă

De ce a vrut Becali să vină în Ghencea? Ca să se laude că se întoarce acasă, pentru că el este STEAUA? Să spună instanțelor că el e Steaua și să profite pe urma palmaresului nostru? De ce folosește prin orice mijloace numele de Steaua, de ce încearcă să anuleze toate mărcile clubului Steaua în instanță, de ce vrea să ne fure palmaresul? Pentru că este de rea credinţă!

Becali a mai adus prejudicii clubului Steaua”

Becali a mai adus prejudicii Clubului Steaua de-a lungul timpului. În anul 2011 chiar a fost evacuat pentru neplata chiriei şi utilităților pentru baza din Ghencea, datoriile acumulate depășind 1,2 milioane de lei, aproximativ 400.000 de euro + penalizări. Clubul Steaua a fost nevoit să recupereze în instanţă prejudiciul produs de FCSB.

FC FCSB SA a adus și alte prejudicii statului român, Bugetului Local, de peste 1 milion de lei după ce nu a plătit chiria pe Arena Naţională pentru 15 partide. Statul român se judecă cu FCSB de trei ani de zile şi deşi dosarul a fost câştigat la Tribunal, Becali încearcă să nu plătească aceşti bani, prin căi de atac!

Reclamă 4 / 0/3

FCSB poate închiria orice alt stadion: Arena Naţională, stadionul Rapid, Arcul de Triumf – banii vor intra tot în conturile Statului sau în Bugetul Local al Capitalei. (să sperăm)

Scopul lui Gigi Becali este FURTUL DE IDENTITATE! FCSB a furat identitatea Clubului Steaua şi încearcă să fure în continuare identitatea, palmaresul, marca, numele de STEAUA. Pentru societatea FCSB nu există lege, nu există Justiţie, nu există nimic! Această societate încalcă zi de zi legile acestei tări si deciziile definitive ale Instanţelor.

SUNT ZECI DE DOSARE ÎN INSTANŢĂ INTENTATE DE BECALI PENTRU DISTRUGEREA CLUBULUI SPORTIV AL ARMATEI STEAUA! NIMENI NU VEDE ABUZURILE ACESTUI INDIVID ?

El se laudă în presă că dă telefoane şi rezolvă totul? ROMÂNIA ESTE SAU NU UN STAT DE DREPT?”, a scris Florin Talpan pe contul său de Facebook.

Valeriu Argăseală, detalii de la negocierile cu CSA Steaua: „A venit Talpan, a început să ţipe, au chemat securitatea”!

Valeriu Argăseală a dat detalii de la negocierile cu CSA Steaua. Preşedintele FCSB a susţinut că Florin Talpan a început să ţipe la cei de la CSA Steaua.

FCSB – Dinamo se va juca pe Arcul de Triumf sâmbătă, de la ora 21:30. Stadionul Arcul de Triumf are o capacitate de doar 8.207 locuri.

A venit, dar nu pentru noi. A venit pentru oamenii de acolo, a început să țipe la ei, nu la noi. Le-a zis să se ridice de la masă, să plece, să nu stea la masă cu trădătorii, că le-am furat imaginea, echipa, identitatea.

Reclamă

A întrebat: «Unde mai este dreptatea în țara asta dacă noi stăm la masă cu trădătorii? Vă rog frumos să vă ridicați și să nu semnați contractul». Cu noi n-a comunicat, doar cu ei.

S-au ridicat, au ieșit afară după el, i-au cerut să se liniștească, au chemat securitatea și s-au liniștit lucrurile”, a declarat Valeriu Argăseală, citat de gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAZ 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și