Închide meniul

Florin Talpan, un nou mesaj acid după ce FCSB nu a primit dreptul de a juca în Ghencea: „Să piardă derby-ul cu Dinamo cu 3-0!”

Viviana Moraru Publicat: 19 iulie 2023, 19:04

Reclamă
Florin Talpan, un nou mesaj acid după ce FCSB nu a primit dreptul de a juca în Ghencea: „Să piardă derby-ul cu Dinamo cu 3-0!

Florin Talpan, un nou mesaj acid după ce FCSB nu a primit dreptul de a juca în Ghencea

Florin Talpan, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Florin Talpan a transmis un nou mesaj acid, după ce FCSB nu a primit dreptul de a juca în Ghencea. Juristul celor de la CSA Steaua susţine că trupa lui Gigi Becali ar trebui să piardă la masa verde derby-ul cu Dinamo, după ce nu a anunţat LPF, cu cinci zile înainte de meci, arena pe care se va disputa partida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Talpan a avut o replică acidă şi pentru Gigi Becali, mărturisind că patronul de la FCSB nu îşi are locul pe arena din Ghencea. Juristul „militarilor” vrea ca latifundiarul din Pipera să declare public că echipa sa nu reprezintă Steaua.

Florin Talpan, un nou mesaj acid după ce FCSB nu a primit dreptul de a juca în Ghencea

Florin Talpan a venit cu un răspuns pentru Gigi Becali, după ce patronul de la FCSB a declarat că oficialii de la CSA Steaua sunt de rea credinţă, după ce nu au permis ca FCSB să joace în Ghencea.

Talpan susţine că oficialii vicecampioanei nu au venit la negocieri cu documentele necesare, şi astfel a picat din start posibilitatea ca roş-albaştrii să închirieze arena din Ghencea.

„Nu înţeleg de ce face asemenea afirmaţii. CSA Steaua a demonstrat că este de bună credinţă. Ei au demonstrat că sunt de rea credinţă. Nu a venit cu ce am solicitat noi. Gigi Becali încearcă să ne fure identitatea.

Reclamă

N-a venit cu asigurarea cerută de către club. Asta a fost condiţia esenţială. El n-a venit cu ea, atunci, la revedere! Am cerut poliţă de asigurare. Trebuia să vină cu asta. Nu ştiu de ce Gigi Becali se băga atâta în seamă. El nu a anunţat cu cinci zile pe ce stadion se va juca meciul. Trebuia să piardă meciul cu 3-0. FCSB – Dinamo 0-3. LPF-ul permite cam multe.

Atâta timp cât Gigi Becali nu dă comunicatele că FCSB nu este Steaua, nu avem ce discuta. Ei nu deţin palmaresul. Încearcă să inducă în eroare. Au fost puse toate condiţiile la negocieri, să dea comunicat de presă, să spună foarte clar că ei nu sunt Steaua.

El în continuare spune că el este Steaua. Să nu mai spună că Ghencea este casa lui. Am vrut să demonstrez lui Gigi Becali că atâta timp cât vrea să ne fure identitatea, nu are ce căuta în Ghencea. Am avut toată disponibilitatea”, a declarat Florin Talpan, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali reclamă CSA Steaua la Curtea de Conturi

Gigi Becali reclamă CSA Steaua la Curtea de Conturi. Patronul FCSB a tunat după ce contractul pentru închirierea arenei din Ghencea nu s-a mai semnat. Gigi Becali i-a acuzat dur pe cei din conducerea CSA Steaua.

”Am făcut tot ce au cerut, urma azi să facem actele, să semnăm contractul. S-a întâmplat că nu le-a convenit polița de asigurare de 250.000 de euro. Am zis bine, vă mai dăm un bilet la ordin avalizat de 250.000 de euro. Cum ar veni, erau banii în cont, un milion care era la discreția lor, orice se întâmpla.

Au zis că azi ne dau răspunsul, apoi n-au mai răspuns la telefon. Pe urmă, ne-au trimis scrisoare ca atunci când venim cu biletul avalizat la ordin de 750.000 și cu polița de asigurare de 250.000, dar timp nu era să facem polița de asigurare.

Așa că am zis că dăm bilet la ordin și pentru 250.000, dar au zis că nu vor așa. S-au jucat cu noi, ei credeau că nu dăm niciodată milionul și când au văzut că noi dăm, când și-au dat seama și au văzut că nu se poate polița de asigurare într-o zi… Noi am zis că punem bani în loc de poliță.

Singurul lucru pe care o să-l fac… voi face reclamație la Curtea de Conturi. Să vedem de ce tu, care ai avut o echipă și i-ai dat-o lui Becali, pentru ce ai făcut tu acum altă echipă? Tu aveai echipă, nu puteai s-o ții și i-ai dat-o lui Becali. Voi face reclamație la Curtea de Conturi”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și