Închide meniul

Florin Tănase a vorbit despre o posibilă revenire la FCSB. Ce a spus favoritul lui Gigi Becali despre întoarcerea în România

Alex Ioniță Publicat: 26 iulie 2023, 22:09

Reclamă
Florin Tănase a vorbit despre o posibilă revenire la FCSB. Ce a spus favoritul lui Gigi Becali despre întoarcerea în România

Florin Tănase a vorbit despre o posibilă revenire la FCSB

Florin Tănase, după o victorie obținută de FCSB / Hepta

Florin Tănase a vorbit despre o posibilă revenire la FCSB. Mijlocașul român a reacționat, după ce Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că ar dori ca acesta să revină la echipa „roș-albastră”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase a devenit jucător liber de contract după ce s-a despărțit de formația Al-Jazira. Contractul acestuia era valabil până în anul 2024, dar fostul golgheter de la FCSB s-a înțeles cu șeicii pentru rezilierea acestuia. În Emiratele Arabe Unite, Tănase câștiga 1,2 milioane de euro pe sezon!

Florin Tănase a vorbit despre o posibilă revenire la FCSB. Mijlocașul nu crede că se va întoarce în România

Fostul jucător al celor de la FCSB a vorbit despre o posibilă revenire la vicecampioana României. Florin Tănase a recunoscut că vorbește des cu Gigi Becali, dar a dat de înțeles că momentan nu se gândește să revină în România.

„Da, sunt liber de contract, am reziliat și aștept să văd unde să merg. El (n.r. Gigi Becali) a spus mai demult chestia asta. Nu mi-a spus nimic acum, a spus mai demult la televizor.

Da, vorbesc des cu nea’ Gigi. Dar nu știu, să văd ce decizie o să iau. Dacă e să vreau să mă întorc în țară, o să anunț, dar nu cred că mă voi întoarce în țară. Concret este că sunt jucător liber și atât”, a spus Florin Tănase, conform iamsport.ro.

Reclamă

Florin Tănase a fost transferat de FCSB în anul 2016, atunci când Gigi Becali l-a cumpărat de la echipa lui Gică Hagi pentru suma de 1,5 milioane de euro. În perioada petrecută la FCSB, Tănase a adunat 228 de partide și a marcat 83 de goluri. De asemenea, a reușit să ofere și 41 de pase decisive. În momentul de față, Tănase este cotat la 3,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Gheorghe Mustaţă l-a dat de gol pe Gigi Becali chiar în Bulgaria

Liderul fanilor de la FCSB anunţă că FCSB este gata să mai dea o lovitură pe piaţa transferurilor, în încercarea de a câştiga primul titlu după 9 ani de aşteptare!

„Din punctul nostru de vedere, mai ales că s-a făcut acest transfer cu Chiricheş, mai aşteptăm un transfer care îl ştiu cred numai eu şi sperăm să se realizeze şi acest transfer. (Reporter: Din fotbalul intern?) Nu mai contează, important e să se realizeze şi după vedem.

Reclamă 4 / 0/3

Ne bucurăm foarte mult că a venit acasă Chiricheş, în meciurile viitoare sigur va juca. Echipa uşor uşor îşi revine şi anul ăsta trebuie să luăm campionatul obligatoriu.

(Reporter: Ar fi o dramă dacă FCSB nu s-ar califica?) Evident că ar fi o dramă, pentru că la pretenţiile pe care le avem la jucătorii actuali şi la jocul care este la ora asta, ar fi un eşec foarte mare. Un rezultat bun aici, un rezultat bun acasă şi ne calificăm fără probleme.

Mă bucur că Florinel Coman este în formă, că toată echipa joacă ce trebuie… sunt şi Băluţă şi Djokovic. La ora asta avem o echipă foarte bună!”, a declarat Gheorghe Mustaţă în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” Vezi toate știrile
Citește și