Închide meniul

Florin Tănase şi-a reziliat contractul cu Al Jazira! Ce se întâmplă cu fostul golgheter al FCSB-ului

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 iulie 2023, 20:15

Reclamă
Florin Tănase şi-a reziliat contractul cu Al Jazira! Ce se întâmplă cu fostul golgheter al FCSB-ului

Florin Tănase şi-a reziliat contractul cu Al-Jazira

Florin Tănase, în tricoul FCSB-ului / AntenaSport

Florin Tănase şi-a reziliat contractul cu Al Jazira. Atacantul în vârstă de 28 de ani a plecat, după un an, de la gruparea din Emiratele Arabe Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informaţiile AS.ro, Florin Tănase a ajuns la un acord cu şeicii pentru „ruperea” înţelegerii care era valabilă până în 2024. Transferat cu 3 milioane de euro de la FCSB, internaţionalul român avea un salariu uriaş la arabi. Primea 1.2 milioane de euro pe sezon!

Florin Tănase şi-a reziliat contractul cu Al Jazira

În tricoul celor de la Al-Jazira, Tănase a marcat trei goluri în 22 de meciuri. Acum este gata pentru o nouă provocare în cariera lui.

Luna trecută, Florin Tănase s-a antrenat alături de jucătorii lui Mihai Pintilii şi Elias Charalambous. Fostul căpitan al FCSB-ului are şanse mici să revină la echipa în tricoul roş-albastru. Din sursele noastre, atacantul român îşi doreşte să prindă un contract în afara ţării.

Florin Tănase nu duce lipsă de oferte. Este dorit în Turcia, la Trabzonspor. Formaţia turcă a mai fost interesată şi în trecut de către internaţionalul român de 28 de ani. Trabzonspor a încheiat campionatul precedent pe locul 6 în Turcia, o clasare dezamăgitoare pentru pretenţiile sale. Cu un sezon înainte, cucerise titlul.

Reclamă

Tranzonspor a început negocierile cu mijlocașul ofensiv Florin Tănase, care joacă la Al-Jazira, în Emiratele Arabe Unite”, au scris, luna trecută, jurnaliștii de la aspor.com.

Florin Tănase rămâne un apropiat al patronului de la FCSB. Gigi Becali a declarat, în mai multe rânduri, că a păstrat legătură cu acesta, chiar şi după ce a plecat de la gruparea roş-albastră.

Vorbesc mereu cu Tănase, când dă gol, mă sună, când dă pase de gol, mă sună. Mi-a zis că stă doi ani pe acolo să facă bani și se întoarce înapoi”, spunea Gigi Becali despre Florin Tănase, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Tănase a făcut spectacol în tricoul FCSB-ului. În ultimele două sezoane petrecute la clubul din Berceni a înscris, în campionat, 24 de goluri, respectiv 20 de goluri!

Potrivit transfermarkt.com, Florin Tănase are o cotă de piaţă de 3.5 milioane de euro.

Vlad Chiricheş, prima reacţie după ce a semnat cu FCSB

Vlad Chiricheş a oferit prima reacţie, după ce a semnat cu FCSB. Fundaşul a postat un scurt mesaj pe paginile oficiale de socializare, declarându-se bucuros de faptul că a revenit la gruparea roş-albastră.

Vkad Chiricheş este al patrulea jucător adus de FCSB în această vară. Pe lângă funaşul de 33 de ani, vicecampionii s-au mai înţeles cu Siyanbonga Ngezana, Alexandru Băluţă şi Damjan Djokovic.

Reacţia lui Vlad Chiricheş, după ce a fost anunţat transferul să la FCSB, nu s-a lăsat prea mult timp aşteptată. Postarea celor de la FCSB, în care se anunţa revenirea fundaşului la trupa roş-albastră, a fost repostată de către fundaş, alături de un scurt mesaj.

Chiricheş a notat faptul că se bucură că a revenit la FCSB, echipă de la care pleca în vara lui 2013: „E bine să fiu înapoi acasă!”, se arată în mesajul postat de fundaşul central de 33 de ani, pe contul oficial de Instagram.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport Vezi toate știrile
Citește și