Închide meniul
EXCLUSIV

Florin Tănase a vorbit despre relaţia cu Gigi Becali: „E al doilea tată pentru mine! Vreau să ia campionatul!” Cât de des discută cu patronul de la FCSB

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 martie 2023, 23:43 / Actualizat: 10 martie 2023, 1:32

Florin Tănase a vorbit despre relaţia cu Gigi Becali: „E al doilea tată pentru mine! Vreau să ia campionatul! Cât de des discută cu patronul de la FCSB

Florin Tănase, cuvinte uriaşe despre Gigi Becali

Colaj AntenaSport

Florin Tănase a vorbit despre relaţia cu Gigi Becali şi le ţine pumnii foştilor săi colegi de la FCSB în lupta teribilă pentru titlu din Liga 1. Într-un interviu acordat AntenaSport, Tănase a vorbit la superlativ şi despre Gigi Becali, pe care îl consideră „al doilea tată”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase crede că FCSB are toate argumentele pentru a lua primul titlu după 8 ani. Florin Tănase a jucat 6 ani la FCSB, dar nu a reuşit să câştige niciun titlu. Fostul căpitan al roş-albaştilor spune că Octavian Popescu, Florinel Coman şi Andrea Compagno pot „rupe blestemul” ultimilor ani. Actualul atacant de la Al Jazira e de părere că şi Pintilii poate contribui decisiv la câştigarea campionatului.

Florin Tănase a vorbit despre relaţia cu Gigi Becali

Florin Tănase nu l-a uitat pe Gigi Becali şi a spus că vorbeşte des cu patronul de la FCSB. Mai mult, Tănase îşi doreşte enorm ca FCSB să ia titlul pentru a-l vedea pe Becali fericit.

„Ţin legătura cu nea Gigi, vorbim la o săptămână sau două. Am rămas în relaţii foarte bune cu dânsul. Nu am vorbit despre subiectul acesta, ce antrenor va aduce, cu licenţă. Relaţia cu nea Gigi e una foarte bună. Am rămas în relaţii foarte bune. Pot să zic că este al doilea tată pentru mine, m-a ajutat foarte mult. Îmi doresc ca anul acesta să câştige campionatul”, a spus Florin Tănase în exclusivitate pentru AntenaSport.

Florin Tănase a recunoscut că nu ratează niciun meci pe care îl joacă foştii săi colegi.

Reclamă

Mereu urmăresc meciurile lor. Îmi pare rău de ultimul rezultat de la Arad. Au avut şanse să facă 2-1 şi să câştige meciul. Cum adică fără antrenor? Au antrenor. Este Pintilii. FCSB joacă un fotbal foarte bun în momentul de faţă. Cu siguranţă poate să ia campionatul. Au un meci acasă şi după aceea urmează playoff-ul. Dacă îşi vor menţine forma aceasta, sunt sigur că pot câştiga toate meciurile„, a mai spus Florin Tănase.

Giovanni Becali a anunţat când se întoarce Florin Tănase la FCSB

Giovanni Becali a anunţat când se întoarce Florin Tănase la FCSB. Preferatul lui Gigi Becali câştigă peste un milion de euro la Al-Jazira, dar relaţia excelentă cu patronul l-ar putea face să revină la „bătrâneţe”. Ar putea fi antrenor-jucător, după cum chiar Gigi dezvăluia recent.

„Tănase a avut o relaţie bună cu mine şi cu Gigi, a fost cu noi tot timpul în ultimii 5-6 ani. El are de jucat încă 4-5 ani acolo, trebuie să îşi pună nişte bani deoparte, câştigă peste 1 milion de dolari.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că pe la 32-33 de ani, dacă îşi va păstra forma şi fizicul, se va întoarce la Steaua. Mulţi patroni au câte un căpitan de echipă cu care vorbesc, se sfătuiesc, adică nu e un spionaj făcut de căpitan împotriva colegilor lui”, a spus Giovanni Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Patronul vicecampioanei României îl aşteaptă pe Florin Tănase să vină la FCSB. Omul de afaceri este convins că fostul căpitan al echipei sale este varianta ideală.

Gigi Becali îl aşteaptă pe Florin Tănase să vină la FCSB

Omul de afaceri a recunoscut că, în acest moment, se sfătuieşte cu Florin Tănase.

„O să-l pun pe Tănase să îl antreneze să stea pe capul lui. Tănase o să fie cel mai mare antrenor al lui FCSB. Cu el mă consult, el îi schimbă, el îi dă afară, el îi pune (n.r. a început să râdă). Acum mă consult cu el să văd pe cine vrea să pună.

Uite, cum a zis el. Mi-a spus să îl pun pe Pintilii. L-am pus pe Pintilii. Mi-a zis: ‘Lasă jucătorii să facă antrenamente, ce le place mi mult cu mingea, să joace fotbal 7 contra 2, 9 contra 2’. I-am spus lui Pintilii, aşa am făcut şi uite că am câştigat.

Acum să vedem când vine de la arabi peste un an şi jumătate, să îl bag antrenor şi gata. După ce termină, el o să fie antrenor secund şi jucător, iar eu Ferguson„, spunea Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări
  • Florin Tănase a vorbit despre relaţia cu Gigi Becali
  • Tănase vrea ca FCSB să ia titlul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și