Închide meniul

Florin Tănase, de neoprit! Căpitanul FCSB-ului este noul golgheter din Liga 1. Cifrele mijlocașului

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 aprilie 2022, 22:00

Florin Tănase, de neoprit! Căpitanul FCSB-ului este noul golgheter din Liga 1. Cifrele mijlocașului

Florin Tănase este noul golgheter din Liga 1

Profimedia

Florin Tănase este noul golgheter din Liga 1. Căpitanul FCSB-ului a ajuns la cota 17 și l-a depășit pe Jefte Betancor. Tănase a înscris o dublă în prima repriză a meciului cu Farul, din etapa cu numărul 6 din play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 22.30: Florin Tănase a făcut hat-trick-ul cu Farul, după o gafă a lui Marian Aioani. Căpitanul lui FCSB a ajuns la cota 18 în actualul sezon.

Știrea inițială

Florin Tănase continuă să înscrie pe bandă rulantă la FCSB. Mijlocașul de 27 de ani a ajuns la 17 goluri în Liga 1 și a devenit cel mai bun marcator din acest sezon, detronându-l pe atacantul Farului, Jefte Betancor.

Florin Tănase, noul golgheter din Liga 1! Căpitanul de la FCSB l-a depășit pe Jefte

Căpitanul de la FCSB a marcat o dublă în prima repriză a duelului dintre Farul și FCSB. Tănase a înscris primul gol în minutul 24, după ce a driblat portarul, iar înainte de pauză a transformat un penalty obținut de Florinel Coman.

Reclamă

Florin Tănase a marcat 6 goluri în play-off și 11 în sezonul regulat. Jefte, fostul lider din ierarhia marcatorilor, n-a înscris niciun gol în play-off, iar în prezent este accidentat.

Cotat la 5,5 milioane de euro de transfermarkt.com, Florin Tănase a adunat 31 de apariții în toate competițiile din acest sezon.

Tănase, gata să plece de la FCSB

Florin Tănase, gata să plece de la FCSB, în această vară! Fostul său coleg, Boban Nikolov, este convins că golgheterul Ligii 1 va face pasul către o echipă din Italia sau Spania.

Reclamă 4 / 0/3

Boban Nikolov este bun prieten cu Tănase și l-a vizitat pe acesta în România, după ce a devenit tătic. „Este schimbat”, a fost concluzia fostului jucător de la Viitorul.

„Florin Tănase este schimbat, acum, de când este tătic. M-am întâlnit cu el, am stat de vorbă. Mă bucur foarte mult pentru el. Sper să facă și el pasul și să plece de aici. Chiar îi doresc asta. Eu zic că o să plece, în vara asta.

A făcut mult pentru Steaua și merită să plece. E golgheter, acum are și un copil. Eu zic că, în vară, va face pasul către un alt campionat. Cred că cel mai bine i s-ar potrivi Spania sau Italia, acolo o să ajungă”, a spus Boban Nikolov la AS.ro LIVE.

Recomandări
  • Florin Tănase, noul golgheter din Liga 1
  • Căpitanul de la FCSB l-a detronat pe Jefte Betancor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și