Închide meniul

Florin Tănase, făcut praf după transferul în China: „Te duci acolo ca să ce? Nu ai de ce să faci pe directorul sportiv!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 iulie 2022, 23:38

Florin Tănase, făcut praf după transferul în China: „Te duci acolo ca să ce? Nu ai de ce să faci pe directorul sportiv!

Florin Tănase ar putea să plece de la FCSB

Florin Tănase, într-un meci pentru FCSB/ Hepta

Florin Tănase e la un pas să plece de la FCSB în China, dar e făcut praf de Basarab Panduru. Fostul internațional e de părere că mutarea nu e potrivită pentru golgheterul vicecampioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru l-a criticat pe Florin Tănase pentru declarațiile făcute după remiza cu U Cluj din prima etapă, 1-1, când s-a plâns de componența lotului lui FCSB. Panduru e convins că Tănase n-ar fi acceptat transferul în China decât pe un salariu foarte mare.

Florin Tănase, făcut praf după transferul în China

Crezi că Tănase vrea să plece? Am văzut doar că ne-am înţeles, am luat 3 milioane de euro pe el, trebuie să plece. Sunt probleme cu banii. Te duci acolo ca să ce? Să ia FCSB 3 milioane de euro. Pe Gigi (n.r. – Becali) nu-l pot păcăli, că dacă nu vede banii în cont nu-i dă drumul jucătorului. Cred că pleacă. Văd că sunt mari probleme acolo, habar n-am. Dacă îţi iei banii în China, du-te în China. Cred că îşi vreun milion, dacă aici ai 400.000 de euro.

El a vorbit ca directorii sportivi. Ai ştiut de când ai venit la echipă, ai ştiut ce se întâmplă la echipa asta. Nu cred că ai de ce să faci tu pe directorul sportiv. Se cred mai importanţi, au fost şi la un moment dat. Căutaţi, sunaţi. Când ţi-am spus că vestiarul e contra antrenorului, hai să-l schimbăm, a fost bine, nu? Uşor, uşor, a înţeles omul că are şi el un cuvânt de spus”, a spus Basarab Panduru, conform telekomsport.ro.

Gigi Becali a confirmat transferul lui Florin Tănase în China

Gigi Becali a confirmat transferul lui Florin Tănase în China. Căpitanul FCSB i-a scos din minți pe patron și pe Mihai Stoica și își poate face bagajele pentru noua sa echipă.

Reclamă

În urma vânzării căpitanului, FCSB va încasa 3 milioane de euro. Florin Tănase era cel mai bine plătit jucător al vicecampioanei, cu un salariu lunar de 30.000 de euro.

”Cred că o să plece, nu știu. În 3-4 zile. El deja e ca și plecat. Trei milioane de euro am luat pe el. Când e, e ca și gata. Acum spun că 90%, dar 10% nu se știe”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Potrivit gsp.ro, viitoarea echipă a lui Florin Tănase este Shanghai Port.

Reclamă 4 / 0/3

În afară de oferta din China, Florin Tănase a fost dorit și de Ferencvaros, însă mutarea a picat. Campioana Ungariei a oferit 2 milioane de euro pentru golgheterul României, dar s-a lovit de refuzul lui Becali.

Gigi Becali: „Tănase e și antrenor și patron!”

Gigi Becali și-a făcut praf vedetele după FCSB – U Cluj 1-1. Patronul roș-albaștrilor i-a criticat pe căpitanul Florin Tănase, Darius Olaru și pe Octavian Popescu.

”Ce să fac, nu mai ştiu nici eu ce să cred. Nu ştiu, fumurile jucătorilor. Nu ai văzut că Tănase e şi patron, şi antrenor. Joacă tu fotbal! Dacă tu nu joci nimic în prima repriză şi apoi dai vina pe alţii. Nu ai jucat tu!

Nu dau nici 7 euro pe el. Eu dacă vin mâine, nu îţi dau nici 7 euro pe Olaru. Pe Tavi cât vrei? 50 de milioane? Nu îți dau nici 50 de lei. Aici nu e accident, oamenii s-au crezut vedete, sunt vedete. Olaru crede că îl aşteaptă jucătorii pe el. Eu spun de meciul ăsta… Tavi Popescu 5 lei, Olaru 7 lei.

Eu aştept să le iasă fumurile din cap. Olaru crede că e Maradona, stă cu mingea la picior. Bă, oamenii îţi fură mingea. Apoi vai capu, vai genunchiul”, a spus Gigi Becali, citat de Digi Sport.

Recomandări
  • Florin Tănase, făcut praf după transferul în China
  • Cuvinte dure la adresa căpitanului lui FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și