Închide meniul

Florin Tănase îi duce deja dorul lui Dinamo. De la ce crede căpitanul lui FCSB că au plecat problemele marii rivale: „Când întâmpla asta, e haos!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 iulie 2022, 14:13

Florin Tănase îi duce deja dorul lui Dinamo. De la ce crede căpitanul lui FCSB că au plecat problemele marii rivale: „Când întâmpla asta, e haos!

Florin Tănase îi duce deja dorul lui Dinamo

Florin Tănase, în timpul derby-ului FCSB - Dinamo / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Florin Tănase îi duce deja dorul lui Dinamo şi e dezamăgit că, în noul sezon al Superligii, nu va mai fi niciun Derby de România. Căpitanul lui FCSB a recunoscut că nu s-a gândit niciodată că rivala din Ştefan cel Mare ar putea retrograda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golgheterul ultimelor două sezoane din campionatul României deplânge situaţia în care au ajuns „câinii”. Tănase e sigur că problemele administrative din cadrul clubului şi-au spus cuvântul.

Florin Tănase îi duce deja dorul lui Dinamo

Atacantul de 27 de ani a lăsat de înţeles că fanii din DDB, care s-au implicat în a lua deciziile la echipă, au avut şi ei o contribuţie la ceea ce s-a întâmplat. Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului.

(Reporter: Îţi vine să crezi că nu mai există derby-ul Dinamo – Steaua?) Nu mă gândeam la aşa ceva. Dar nu ştiu ce s-a întâmplat acolo. De câţiva ani lucrurile nu au fost cum trebuiau să fie. Ei ştiu mai bine, cei din interior. Dar şi când se implică prea multă lume este haos„, a spus Florin Tănase.

Cel mai bun marcator al lui FCSB a vorbit şi despre eliminarea ruşinoasă a lui CFR Cluj, din primul tur preliminar al UEFA Champions League. A fost un semnal de alarmă şi pentru FCSB, care este în faţa startului în competiţiile europene. Roş-albaştrii joacă săptămâna viitoare în preliminariile Conference League, cu Partizani Tirana sau Saburtalo. Nu trec în plan secund nici meciurile din Superligă.

Reclamă

Amândouă competiţiile (n.r. Superliga şi Conferencea League) sunt la fel de importante pentru că nu ne dorim nici să începem cu handicap, cu dezavantaj şi după să alergăm după primul loc. Să fim mereu sub presiune. Ne dorim să începem bine campionatul, să fim acolo pe primul loc. Dar în acelaşi timp ne dorim foarte mult şi grupele Conference League„, a mai spus Tănase.

Mihai Stoica, reacție ironică după rușinea istorică a CFR-ului

Mihai Stoica a reacționat după rușinea CFR-ului, care a fost eliminată dramatic de FC Pyunik în turul 1 preliminar al Champions League. Managerul general de la FCSB a criticat schimbările făcute de Dan Petrescu.

Am văzut meciul nostru de anul trecut cu Karagandi. Doar că miza aici a fost alta. Dacă CFR mergea mai departe şi era logic că merge, era în grupele Conference League aproape. Dacă Pyunik pune probleme campioanei României, e clar. În tur a mai jucat ceva CFR, iar acum au prins curaj armenii. Penalty ratat, ocazie imensă la greşeala lui Boateng.

Reclamă 4 / 0/3

În primele 90 de minute, CFR a avut o singură şansă foarte mare, atât! În rest, nimic! E bine să câştigi cinic, dar n-a mai mers. Nu mă aşteptam ca Pyunik să înscrie cu CFR, dar semnale au fost din campionat, cu multe goluri luate în campionat. CFR nu mai e ce a fost.

Cred că Dan Petrescu are contract beton. Contează şi cum ajungi în Conference League. Acum sunt ca noi (n.r. – în turul secund din preliminariile Conference League). Nu cred că e în pericol Petrescu. Tot ce au făcut, au făcut să ajungă în Champions League. Acum să facă o cheltuială în plus să aduci un alt antrenor, cu clauză plătită pentru Petrescu?

Ce e straniu… Ştiam că Petrescu e superstiţios, poate s-a schimbat. În campionat a luat goluri în ultimele faze ale meciului. Acum, din nou, a intrat în prelungiri Yuri şi a primit gol. Nu mă aşteptam să nu ţină cont în meciuri importante. Schimbările astea din ultimele minute i-au dăunat„, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

În urma rușinii istorice, campioana României a fost „retrogradată” în a treia competiție inter-continentală din Europa ca valoare. CFR Cluj va juca în turul doi preliminar din Conference League, ruta campioanelor, cu andorezii de la Inter Club d’Escaldes. Formație semi-profesionistă, campioana Andorrei.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-0. Louis Munteanu a marcat din nou. „Improvizaţia” lui Lobonţ nu a funcţionat! Dan Şucu, devastat la „oficială”! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves Vezi toate știrile
Citește și