Închide meniul

Florin Tănase nu a desfăcut şampania după eliminarea rivalei CFR Cluj din Champions League: „Nu vreau să spun eu că este o pată neagră”

Dan Roșu Publicat: 14 iulie 2022, 13:36

Reclamă
Florin Tănase nu a desfăcut şampania după eliminarea rivalei CFR Cluj din Champions League: „Nu vreau să spun eu că este o pată neagră

Florin Tănase nu a desfăcut şampania după eliminarea rivalei CFR Cluj din Champions League

Florin Tănase, într-un meci FCSB - CFR / Hepta

Florin Tănase nu a desfăcut şampania după eliminarea rivalei CFR Cluj din Champions League, în faţa lui Pyunik. Căpitanul de la FCSB susţine că echipa din Gruia îşi poate reveni după primele meciuri din Superliga, chiar dacă a ratat un prim obiectiv al sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu, sincer nu mă aşteptam! Dar vedeţi cum este în fotbal, se poate întâmpla orice. Da, m-am uitat la meci. Ce, vrei să mă dai în gât că nu m-am culcat devreme?!

Florin Tănase nu a desfăcut şampania după eliminarea rivalei CFR Cluj din Champions League

Nu, n-am desfăcut şampania (n.r. după eliminarea lui CFR Cluj). Nu mai există echipe chiar atât de mici cum erau acum 7-8 ani. Mai toate ţările au evoluat.

Este început de sezon, cu siguranţă şi ei după încă câteva meciuri îşi vor recăpăta ritmul. Sunt o echipă solidă. Nu vreau să spun eu că este o pată neagră. Este o înfrângere, au ieşit din Champions League. Au şansa să intre în Conference League”, a spus Tănase.

Florin Tănase: „Cu siguranţă ar fi mai slabi fără Dan Petrescu”

Neluţu Varga vrea să îl dea afară pe Dan Petrescu, după ruşinea de miercuri seară. Mirel Rădoi l-a refuzat deja pe patronul din Gruia. Pentru a-l demite pe „Bursuc”, Varga trebuie să scoată din conturi 400.000 de euro.

Reclamă

„Cu siguranţă este un antrenor cu experienţă, a câştigat atâtea trofee. Cu siguranţă ar fi mai slabi”, a mai spus Florin Tănase.

Primele declarații ale lui Neluțu Varga după eșecul cu Pyunik

CFR Cluj a înregistrat unul din cele mai rușinoase rezultate din istoria clubului, dar Neluțu Varga nu a vrut să ia o decizie pe loc, în ceea ce-l privește pe Dan Petrescu.

”Nu se pune problema demiterii lui Dan Petrescu în acest moment. Îi dau încredere. Totuși, mâine am să reflectez la ceea ce s-a întâmplat. Nu înțeleg cine este de vină, poate suntem noi ghinioniști, poate e antrenorul. Eu le-am făcut toate poftele, am procedat corect. Deocamdată nu știu ce să zic„, a spus Neluțu Varga, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În urma rușinii istorice, campioana României a fost „retrogradată” în a treia competiție inter-continentală din Europa ca valoare. CFR Cluj va juca în turul doi preliminar din Conference League, ruta campioanelor, cu andorezii de la Inter Club d’Escaldes.

Întregul lot al lui Inter Club d’Escaldes este cotat la 2.63 de milioane de euro. Cel mai valoros jucător este un spaniol de 34 de ani, Pau Bosch, cotat la 200.000 de euro.

Meciurile ar urma să aibă loc pe 21 (la Cluj) și 28 iulie (Andorra la Vella).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și