Închide meniul

Florin Tănase, răspuns pentru Gigi Becali! Ce a declarat despre o revenire de senzaţie la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 29 mai 2024, 19:09

Reclamă
Florin Tănase, răspuns pentru Gigi Becali! Ce a declarat despre o revenire de senzaţie la FCSB

Florin Tănase, răspuns pentru Gigi Becali!

Florin Tănase / Profimedia

Florin Tănase a oferit un răspuns pentru Gigi Becali. Atacantul a oferit declaraţii despre un posibil transfer la FCSB, în vară, mărturisind că încă nu şi-a stabilit viitorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat deja că vrea să-l transfere pe Florin Tănase la FCSB. Campioana a efectuat deja două mutări pentru următorul sezon, transferându-i pe David Kiki şi pe Daniel Popa.

Florin Tănase, răspuns pentru Gigi Becali

Florin Tănase a fost întrebat despre o posibilă revenire la FCSB şi a oferit imediat un răspuns. Atacantul, care în ultimul sezon a evoluat la Al Akhoud, a transmis că pentru moment, este devreme să se discute despre un transfer la formaţia campioană din Liga 1.

Tănase a dezvăluit că perioada de mercato încă nu a început, astfel că rămâne de văzut la ce echipă se va transfera.

„Văd că apar tot felul de informații prin presă. Dar deocamdată eu cred că este devreme să discutăm despre transferul la FCSB, pentru că nici n-a început perioada de transferuri.

Reclamă
Reclamă 4

Lucrurile sunt așa cum le știți și voi, nu s-a schimbat nimic. O să vedem ce se va întâmpla în următoarea perioadă, mai este timp”, a declarat Florin Tănase, pentru prosport.ro.

Florin Tănase şi-a încheiat contractul cu Al Akhoud, formaţie din prima ligă din Arabia Saudită. Gigi Becali a anunţat recent că fostul căpitan de la FCSB va reveni la formaţia roş-albastră în vară, în cazul în care nu va primi o altă ofertă din străinătate.

Gigi Becali, descriere fabuloasă pentru Daniel Popa

Gigi Becali i-a făcut o descriere fabuloasă lui Daniel Popa, noul său atacant de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor s-a declarat încântat de vârful pe care l-a adus de la U Cluj, în această vară.

Reclamă

Gigi Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Daniel Popa şi l-a numit pe acesta „maşinărie”. Patronul de la FCSB e convins că atacantul se va adapta la echipa sa, fiind de părere că se va lupta pentru un loc de titular.

De asemenea, Becali a mai subliniat calităţile lui Daniel Popa şi a transmis că nu l-a transferat pe acesta pentru a fi rezerve, ci pentru a juca din primul minut la FCSB.

„Nu l-am văzut pe Daniel Popa un om emotiv, care să nu facă față la presiune. El este un fel de mașinărie, își vede de jocul lui, nu-l interesează altceva. Așa îl văd eu pe el, dar nu sunt 100%. Eu cred că va funcționa foarte bine la noi.

Eu nu iau jucători rezervă, când iau, îi iau de titulari. Dacă iau cinci atacanți, îi iau de titulari. Dacă mai cumpăr doi atacanți, și o să-i iau, îi iau de titulari. Statutul și-l câștigă ei. Trebuie să arate că merită să fie titulari”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:10

LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint în Marele Premiu al Austriei sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY

17:10

VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 28 iunie

17:01

„E frustrat!” Dumitru Dragomir a auzit că Ladislau Boloni nu a fost impresionat de calificarea României și a răbufnit

16:43

„Ne supraestimăm!” Virgil van Dijk, semnal de alarmă înainte de România – Olanda! Mesaj direct fani

16:30

VIDEOCalificările din Formula 2 ale Marelui Premiu al Austriei au fost live, în AntenaPLAY! Dennis Hauger a obţinut pole-position-ul

16:29

„Încă mai avem treabă aici!” George Puşcaş, mesaj de luptă înaintea duelului României din optimile EURO 2024: „Nu ne e teamă!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și