Închide meniul

Gigi Becali, descriere fabuloasă pentru Daniel Popa! Cum l-a numit pe noul atacant de la FCSB: „Aşa îl văd!”

Viviana Moraru Publicat: 29 mai 2024, 17:50 / Actualizat: 29 mai 2024, 19:08

Reclamă
Gigi Becali, descriere fabuloasă pentru Daniel Popa! Cum l-a numit pe noul atacant de la FCSB: „Aşa îl văd!

Suma plătită de Gigi Becali în schimbul lui Marius Ştefănescu

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali i-a făcut o descriere fabuloasă lui Daniel Popa, noul său atacant de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor s-a declarat încântat de vârful pe care l-a adus de la U Cluj, în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Popa este al doilea transfer realizat de Gigi Becali, în această vară. Atacantul urmează să fie prezentat oficial, după ce roş-albaştrii au oficializat deja transferul lui David Kiki.

Gigi Becali, descriere fabuloasă pentru Daniel Popa

Gigi Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Daniel Popa şi l-a numit pe acesta „maşinărie”. Patronul de la FCSB e convins că atacantul se va adapta la echipa sa, fiind de părere că se va lupta pentru un loc de titular.

De asemenea, Becali a mai subliniat calităţile lui Daniel Popa şi a transmis că nu l-a transferat pe acesta pentru a fi rezervă, ci pentru a juca din primul minut la FCSB.

„Nu l-am văzut pe Daniel Popa un om emotiv, care să nu facă față la presiune. El este un fel de mașinărie, își vede de jocul lui, nu-l interesează altceva. Așa îl văd eu pe el, dar nu sunt 100%. Eu cred că va funcționa foarte bine la noi.

Reclamă
Reclamă 4

Eu nu iau jucători rezervă, când iau, îi iau de titulari. Dacă iau cinci atacanți, îi iau de titulari. Dacă mai cumpăr doi atacanți, și o să-i iau, îi iau de titulari. Statutul și-l câștigă ei. Trebuie să arate că merită să fie titulari”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Gigi Becali va plăti suma de 300.000 de euro în schimbul lui Daniel Popa. Atacantul va avea un contract pe două sezoane la FCSB şi va câştiga, lunar, suma de 15.000 de euro.

Gigi Becali a renunţat la Louis Munteanu, dar pregăteşte un transfer „bombă” la FCSB

Gigi Becali pregăteşte un transfer „bombă” la FCSB, cu care să atace prezenţa în grupele unei competiţii europene. Patronul campioanei României nu mai ia în calcul să îl transfere pe Louis Munteanu. Fiorentina a cerut 1.5 milioane de euro, iar fostul golgheter al lui Gică Hagi cere un salariu de 40.000 de euro pe lună.

Reclamă

Latifundiarul din Pipera i-a liniştit pe fani şi asigură că pregăteşte o lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor.

“Am luat ăia doi jucători (n.r. Kiki și Popa). Acum nu e urgență, dar o să mai iau. Trei sigur, dar nu am să-i zic. Poți să te tăvălești că tot nu îi zic. O să fie și un transfer tare de tot, de aia și se negociază acum.

Nu e Louis Munteanu, e ceva tare. E străin. Nu e din Africa de Sud. Nu trebuie să știi. E foarte bun. O să vină trei care sunt cam luați și o să mai vină încă ceva. Cu tot cu ăștia doi luați vor fi cam 5-6 în total.

O să aduc numai cremă. O să aduc un portar, un fundaș stânga și unul dreapta și fundaș central (n.r. a răspuns ironic). Șesarul va fi surpriza și va mai veni încă un atacant pe lângă Popa. Și va mai veni și Tănase.

Lângă Popa iau încă doi atacanți. Nu o să îl iau pe Louis Munteanu, pentru că cere 40.000 de euro pe lună„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:54

Adrian Porumboiu nu are niciun dubiu, după penalty-ul primit de România în meciul cu Slovacia! Verdictul oferit

15:51

Reacția lui Marius Șumudică, când a aflat că Florin Niță negociază cu Dan Șucu: „Are ofertă de 700.000 de euro pe an!”

15:16

„Ne vor trata de sus şi o să-i bubuim” Ionel Ganea, reacţie savuroasă înaintea meciului României cu Olanda, din optimile EURO 202

15:10

„Îi arunc mănușa lui Edi!” Gigi Becali, provocare incredibilă pentru Edi Iordănescu: „Să vedem dacă ești mai tare antrenor!”

14:27

„Mie nunțile nu îmi plac. Care victorie?” Ladislau Boloni nu este impresionat de calificarea României în optimi la EURO 2024

14:01

Lance Stroll şi-a prelungit contractul cu Aston Martin! Anunţul oficial al echipei de Formula 1

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și