Închide meniul

Florin Tănase s-a dus direct la Palat la Gigi Becali: „A venit foarte încântat”. Ce discuţie a purtat fostul căpitan al lui FCSB cu patronul

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 noiembrie 2022, 8:53

Florin Tănase s-a dus direct la Palat la Gigi Becali: „A venit foarte încântat. Ce discuţie a purtat fostul căpitan al lui FCSB cu patronul

Florin Tănase s-a dus direct la Palat la Gigi Becali

Florin Tănase este fostul căpitan de la FCSB / Hepta

Mihai Stoica a dezvăluit că, după ce a revenit în ţară, Florin Tănase s-a dus direct la Palat la Gigi Becali. Fostul căpitan al lui FCSB l-a anunţat pe patronul vicecampioanei României ce se întâmplă la noua sa echipă, Al Jazira.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul în vârstă de 27 de ani, care a fost golgheterul roş-albaştrilor, este încântat de antrenamentele pe care le are sub comanda lui Marcel Keizer. Fostul antrenor al lui Ajax l-a „cucerit” pe interenaţionalul român.

Florin Tănase s-a dus direct la Palat la Gigi Becali. Dezvăluirile lui Mihai Stoica

Florin Tănase a fost la Gigi şi i-a zis ce antrenamente face Kaizer acolo, a venit foarte încântat. Ţineţi minte că a ieşit Gigi şi a spus asta. Bineînţeles, ăla făcea anternamentele lui Ajax, normal„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Încântat de ceea ce a auzit, finanţatorul lui FCSB a luat măsuri. Gigi Becali a tot insistat, în ultimele intervenţii, pe antrenamente mult mai dure la echipa pe care o patronează. A amintit mereu de discursul lui Gică Hagi, care consideră că nu este niciun jucător „prea bine antrenat”.

Gigi, dacă ar fi după el, un jucător s-ar anterna opt ore pe zi„, a precizat managerul general de la FCSB.

Reclamă

Florin Tănase ratează amicalele cu Slovenia şi Moldova. Atacantul lui Al Jazira s-a accidentat la ultimul meci din campionat şi a fost înlocuit în lotul echipei naționale de Daniel Paraschiv.

Florin Tănase l-a enervat pe Nicolae Dică după un dialog cu Gigi Becali

Luna trecută, Florin Tănase l-a enervat pe Nicolae Dică după un dialog avut cu Gigi Becali. Fostul decar al roș-albaștrilor i-a spus latifundiarului din Pipera că antrenorii străini sunt mai buni decât cei din România.

Mi-a zis Tănase ‘Băi, nea Gigi, nu mai spune ce spun eu’. A fost la mine la palat și mi-a zis că nu se compară antrenorii străini cu ce se întâmplă în România, că sunt total diferite antrenamentele. ‘De ce?’. Mi-a zis ‘Dacă vă zic, nu înțelegeți’. Mi-a spus câteva lucruri, a zis că e diferit ceea ce fac în străinătate cu ceea ce se face în România la antrenament. Mi-a spus mai multe lucruri, i-am spus lui Dică, s-a supărat, ‘Ce, n-aveți încredere în mine?’.

Reclamă 4 / 0/3

‘Bă, nu te supăra, eu spun ce a zis el, dar nu-i în regulă că nu avem posesia. Nu-i în regulă că jucătorii nu mai au valoare, că unul care avea valoare la 18 ani nu mai are la 20 de ani’!„, a recunoscut atunci Gigi Becali.

Florin Tănase a plecat de la FCSB după ce arabii i-au plătit clauza de reziliere de 3 milioane de euro. Două goluri şi două pase decisive are românul pentru Al Jazira.

Recomandări
  • Florin Tănase l-a vizitat pe Gigi Becali
  • Ce a dezvăluit Mihai Stoica

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și