Închide meniul

Florin Tănase, stand-up comedy la finalul meciului FCSB – FC Argeș 4-0: „O pasă nu mi-a dat!”. Căpitanul „roș-albaștrilor” a râs de un coleg

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 mai 2022, 10:02

Florin Tănase, stand-up comedy la finalul meciului FCSB – FC Argeș 4-0: „O pasă nu mi-a dat!. Căpitanul „roș-albaștrilor a râs de un coleg

Florin Tănase este căpitanul FCSB

Florin Tănase este căpitanul FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Tănase și Adrian Șut au avut un schimb amuzant de replici după FCSB – FC Argeș 4-0. Căpitanul „roș-albaștrilor” s-a amuzat pe seama colegului său și a stârnit râsete la interviu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase a ajuns la 19 goluri în actualul sezon din Liga 1 și este golgheterul la zi din campionatul României. Căpitanul FCSB-ului s-a amuzat pe seama coechipierului său, Adrian Șut, după victoria răsunătoare cu FC Argeș, scor 4-0.

Cum a râs Florin Tănase de Adrian Șut după FCSB – FC Argeș 4-0: „Nu mi-a dat o pasă!”

La finalul partidei de pe Arena Națională, Adrian Șut a fost întrebat dacă el și colegii săi îl vor face golgheter pe Tănase.

„Doamne ajută!”, a fost răspunsul lui Șut.

Apoi, la interviu și-a făcut apariția chiar Tănase, iar căpitanul FCSB-ului a oferit replica serii, referitoare la colegul său din linia mediană: „De unde, că nu mi-a dat o pasă!”

Reclamă

Florin Tănase a dat startul recitalului de goluri din meciul FCSB – FC Argeș 4-0. Căpitanul echipei lui Gigi Becali a transformat un penalty în minutul 7 și a ajuns la 8 goluri înscrise în play-off. Tănase a punctat de 11 ori și în sezonul regulat și se află aproape de câștigarea titlului de golgheter al Ligii 1.

Tănase îşi doreşte cu orice preţ ca FCSB să joace în Ghencea

La finalul partidei de pe Arena Naţională, Tănase a răbufnit când a fost întrebat unde se va putea disputa confruntarea din ultima etapă, FCSB – CFR Cluj, care s-ar putea juca cu trofeul pe masă.

Florin Tănase exclude din start varianta de a juca în Giuleşti, pe arena care are 14.000 de locuri. Căpitanul lui FCSB a avut o reacţie ironică şi a anunţat că vrea pe Stadionul Steaua şi nu la Buzău.

Reclamă 4 / 0/3

Nu este bătut în cuie Buzău, dar rămâne de văzut dacă vom câştiga la Craiova. Dacă nu vom câştiga, ce sens mai are această dispută? Este mai dificil (n.r. cu Universitatea Craiova) pentru că jucăm în deplasare. Ei sunt în formă bună şi nu putem vorbi de ultima etapă. Cred că Giuleştiul este un stadion prea mic pentru suporterii Stelei. Stadionul din Ghencea este liber, rămâne doar să ne accepte„, a declarat Florin Tănase după FCSB – FC Argeş 4-0.

Florin Tănase, replică acidă pentru Ministrul Apărării

Florin Tănase a reacţionat dur şi la adresa ministrului Apărării Naţionale, Vasile Dîncu. I-a dat o replică tăioasă celui care îi transmisese că „n-a investit la stadion, ci statul român”.

Ce pot să zic, decât să-i arăt paşaportul. Anul viitor o să mă duc în loja gazdelor, la el. În România se poate întâmpla orice, nu vedeţi? Normal că te deranjează, l-am văzut foarte tăios la adresa noastră şi nu înţeleg de ce. Este un meci de fotbal, cel mai bun să câştige.

Sperăm să şi câştigăm titlul. Eu sper ca reprezentanţii de acolo şi domnul ministru să accepte. Este un meci de fotbal, de ce să nu-l jucăm pe un stadion frumos? Sper să accepte. Nu pare un om atât de rău (n.r. Vasile Dîncu). Ei nu ştiu, în adâncul sufletului, lor că noi suntem Steaua? Să mintea lumea aşa în continuare şi să facă rău fotbalului… nu ştiu de ce!„, a fost reacţia categorică a lui Florin Tănase.

Recomandări
  • Florin Tănase a râs de Adrian Șut după FCSB – FC Argeș: „Nu mi-a dat o pasă!”
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și