Închide meniul

Florinel Coman a analizat lupta la titlu din Liga 1! Unde crede că se poate face diferenţa

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 24 noiembrie 2023, 17:10

Florinel Coman a analizat lupta la titlu din Liga 1! Unde crede că se poate face diferenţa

Campionatele de top unde Florinel Coman poate să "rupă" porţile

Florinel Coman, în timpul unui meci / Hepta

Florinel Coman a analizat lupta la titlu din Liga 1. FCSB este lider după 16 etape din acest sezon şi speră la un titlu aşteptat de fani din 2015.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avantajul roş-albaştrilor este, în acest moment, de doar 3 puncte faţă de CFR Cluj şi de 4 puncte faţă de Rapid. La finalul sezonului regulat, punctele se vor înjumătăţi.

Florinel Coman a analizat lupta la titlu din Liga 1!

Florinel Coman a revenit la FCSB după calificarea României la EURO 2024 şi este concentrat acum la lupta pentru titlul din Liga 1. Jucătorul roş-albaştrilor crede că bătălia pentru campionat se va decide în play-off, dar va conta foarte mult numărul de puncte cu care echipele vor intra în play-off:

„Eu cred că în play-off se va da bătălia. Contează foarte mult și la ce diferență se va încheia campionatul regulat. Sper să intrăm cu un avantaj important și să ne menținem acolo, să facem un play-off mai bun decât precedentele.

Suntem un grup care muncește de dimineața până seara, avem cele mai bune condiții din România. Să sperăm că am ajuns la maturitatea necesară, dar vedem ce va fi”, a declarat Florinel Coman, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Care este regretul lui Florinel Coman, înainte de Dinamo – FCSB

Înaintea meciului cu formația din Ștefan cel Mare, Florinel Coman a dezvăluit faptul că regretă accidentarea lui Octavian Popescu, care nu va juca în marele derby, după ce a avut probleme la naționala U21.

„Un derby incendiar, cum au fost toate derby-urile. Sperăm să ieșim victorioși. Ne așteaptă un meci greu, în deplasare, dar cred că putem aduce cele trei puncte.

Este bine că jucăm pe Arena Națională, cunoaștem terenul, e ca și cum am juca acasă. Cred că suntem favoriți, dacă ne uităm la clasament, dar în derby nu contează locurile din clasament.

Reclamă 4 / 0/3

De la începutul săptămânii se fac știri pe derby, se dau rezumatele, e o anumită presiune, dar e frumos, de asta te-ai apucat de fotbal, să joci asemenea derby-uri.

Îmi pare rău că Tavi s-a accidentat, știu cât de mult își dorea să joace acest derby. Sper să se întoarcă mai puternic decât a fost.

Ne prinde bine derby-ul, trebuie să legăm victoriile pentru a ne atinge obiectivul. Vine într-un moment bun, mă bucur pentru tot ce s-a întâmplat la națională, e un vis devenit realitate”, a spus Florinel Coman, înaintea duelului, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și