Închide meniul

Florinel Coman a dezvăluit ce gest a făcut Nicolae Dică în momentul în care i-a anunţat pe jucători că pleacă: „Îi doresc să ajungă un antrenor foarte bun!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 noiembrie 2022, 13:26

Florinel Coman a dezvăluit ce gest a făcut Nicolae Dică în momentul în care i-a anunţat pe jucători că pleacă: „Îi doresc să ajungă un antrenor foarte bun!

Forin Lovin l-a făcut praf pe Florinel Coman: "Nu pare un om integru"

Florinel Coman, în timpul unui meci / Mediafax Foto / Dragos Pascaneanu via Hepta

Florinel Coman a dezvăluit ce gest a făcut Nicolae Dică în momentul în care i-a anunţat pe jucători că pleacă. Coman a spus că le-a strâns mâna jucătorilor şi le-a urat baftă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a avut şi un mesaj special pentru Nicolae Dică. Acesta i-a transmis să ajungă un antrenor foarte bun. Dică şi-a dat demisia după ce FCSB a pierdut meciul cu Universitatea Cluj, scor 1-2.

Florinel Coman a dezvăluit ce gest a făcut Nicolae Dică în momentul în care i-a anunţat pe jucători că pleacă

„Dânsul a venit şi ne-a strâns mâna ieri de dimineaţă. Ne-a spus că nu va mai continua, ne-a urat baftă şi ne-a mulţumit. Şi noi i-am mulţumit la rândul nostru. Eu îi doresc să ajungă un antrenor foarte bun. Viaţa merge înainte, asta e. Am avut şi momente foarte bune, şi momente mai puţin bune împreună.

A reuşit să califice echipa, în campionat a fost situaţia care a fost. E alegerea dânsului şi noi nu avem cum să ne opunem. Ne-a surprins. Suntem jucători profesionişti şi nu avem ce să facem. L-am văzut pasionat, cum a fost tot timpul”, a spus Florinel Coman la conferinţa de presă susţinută înaintea partidei cu West Ham.

Şi Mihai Pintilii a vorbit despre plecarea lui Nicolae Dică.

Reclamă

„Asta e situaţia, aşa s-a întâmplat. A fost decizia lui, i-o respectăm, îi mulţumim, am avut ce să învăţ de la el. Sunt aici şi sper să se găsească cea mai bună soluţie pentru următoarea perioadă”, a spus şi Mihai Pintilii.

OFICIAL. Nicolae Dică s-a despărțit de FCSB!

Odată cu Nicolae Dică, de la FCSB au plecat și secunzii Viorel Tănase și George Cotigă.

„Mulțumim, Nicolae Dică!

Reclamă 4 / 0/3

FCSB și Nicolae Dică au reziliat marți, pe cale amiabilă, contractul pe care antrenorul în vârstă de 42 de ani îl semnase în luna iulie a acestui an.

Alături de acesta, clubul a încetat raporturile contractuale și cu antrenorii secunzi Viorel Tănase și George Cotigă.
Nicolae Dică a pregătit echipa noastră în 23 de partide oficiale în acest sezon (12 în Superliga, una în Cupa României Betano și 10 în preliminariile și grupele UEFA Europa Conference League), în care a obținut 9 victorii, 7 rezultate de egalitate și a pierdut de alte 7 ori. Acesta a reușit să califice echipa în grupele unei competiții europene după o pauză de cinci ani, tot el fiind la conducerea FCSB și în sezonul 2017-2018, când roș-albaștrii au ajuns până în primăvara europeană.

Clubul nostru le mulțumește lui Nicolae Dică și colaboratorilor săi și le urează mult succes în continuare!”, a anunțat FCSB, pe contul oficial de Facebook.

Atac fără precedent la adresa lui Nicolae Dică, după plecarea de la FCSB

Un atac fără precedent la adresa lui Nicolae Dică, după plecarea de la FCSB, a fost lansat în direct de Vivi Răchită. Fostul jucător al Stelei l-a şi avertizat pe Gigi Becali în legătură cu comportamentul lui „Mister Nick”.

„Nicolae Dică trebuia să plece după acel 0-10 cu Silkeborg. Dacă vrei să pleci, pleci. Demisia este o acțiune unilaterală. De unde ai adus tu 20 de milioane de euro? De la Monopoly? El a beneficiat de jucători plătiți, de infrastructură.

Singura posibilitate ca un antrenor să găsească un jucător fabulos, să-l aducă, să-l crească și pe care să-l vândă pe milioane. Nu el a făcut pregătirea fizică, nu el a făcut strategia, el a intrat după Toni Petrea. Știi care sunt antrenamentele tactice la FCSB? Pase între Dawa și Tamm și minge lungă spre Compagno. Și Gigi Becali știa asta… Îi și spuneam că îți strică afacerea omul ăsta. Și cu jucătorii tineri despre care a spus că nu se bazează pe ei, și cu antrenamentele tactice, și cu aroganța după până la extrem, spre mârlănie.

În ultima perioadă nici nu mai mânca la masă alături de staff-ul lui. Sunt lucruri pe care nu poți să le faci dacă vrei să fii jupân, șmecher. Dacă Gigi Becali nu răspundea la telefon, nu își dădea demisia”, a spus Răchită, citat de sport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și