Închide meniul

Florinel Coman a dezvăluit de ce a fost schimbat la pauză, în FC U Craiova 1948 – FCSB: „Am vorbit cu Elias Charalambous!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iulie 2023, 23:47

Reclamă
Florinel Coman a dezvăluit de ce a fost schimbat la pauză, în FC U Craiova 1948 – FCSB: „Am vorbit cu Elias Charalambous!

Florinel Coman a dezvăluit de ce a fost schimbat la pauză, în FC U Craiova 1948 - FCSB

Florinel Coman, în timpul unui meci / Profimediaimages

Florinel Coman a dezvăluit de ce a fost schimbat la pauză în meciul FC U Craiova 1948 – FCSB, scor 1-3, din prima etapă a Ligii 1. Desemnat cel mai bun jucător al partidei, atacantul de 25 de ani a venit cu explicaţii la finalul disputei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coman anunţă că a suferit o accidentare în momentul în care a executat penalty-ul din care a dus scorul la 2-0. A ţinut să afirme că a purtat o discuţie cu Elias Charalambous şi a cerut să nu mai joace în repriza secundă.

Florinel Coman a dezvăluit de ce a fost schimbat la pauză, în FC U Craiova 1948 – FCSB

Da, le-am făcut pe toate, am şi ratat o ocazie imensă. Dar per total a fost un joc bun pe o căldură infernală. Important e că a ieşit bine. Cred că de trei ani nu am mai început campionatul cu o victorie.

Chiar aşa este, nu le-am dat nicio şansă, ne-am simţit puternici. Am simţit din primul minut că suntem peste ei. Ne va da un moral foarte mare, ţinând cont că etapa viitoare jucăm un derby.

La acel penalty am căzut prost şi am simţit o durere la spate, dar în două zile sper să fie ok. Am vorbit cu Elias şi am zis că e mai ok să ies.

Reclamă

Trebuie să mai creştem pentru că este primul meci, au fost greşeli, dar vrem să ne îmbunătăţim jocul. Urmează un derby. Nu ne afectează deloc, nu contează unde jucăm. Şi anul trecut, şi acum doi ani am evoluat pe alte stadioane, nu am putut juca acasă. Pentru noi era bine să jucăm pe Arenă, dar ne adaptăm.

Eu sunt mulţumit de ce am jucat astăzi, dar până la urmă ştiam că vom face un meci bun. Sunt puternic mental, mă ajută echipa, mă ajută colegii. Sper să jucăm în Ghencea de următorul meci„, a declarat Florinel Coman la digisport.ro.

FCU CRAIOVA: R. Popa – Compagnucci, Paramatti, Danny Henriques, Mascarenhas – Dr. Albu (Vl. Pop 81), V. Achim – Baeten (Sidibe 65), Bahassa (Jibril Ibrahimi 83), Van Durmen (S. Asamoah 46) – A. Chiţu. ANTRENOR: Florin Drăgan

Reclamă 4 / 0/3

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Haruţ, Radunovic – Djokovic (Lixandru 90+4), Şut, Olaru (Edjouma 45) – Miculescu (V. Gheorghe 70), Al. Băluţă (Ovidiu Popescu 70), Fl. Coman (Cordea 46). ANTRENOR: Elias Charalambous

FCSB a impresionat în deplasarea cu FC U Craiova 1948

FCSB a avut un start perfect de meci. David Miculescu a deschis scorul, în minutul 8, după un corner executat de Florinel Coman. „Mbappe de România” a dublat avantajul roş-albaştrilor dintr-un penalty scos tot de el. Coman a şutat pe centrul porţii de la punctul var şi vicecampionii conduceau cu 2-0 încă din minutul 17.

Darius Olaru s-a accidentat chiar înainte de pauză şi a fost înlocuit cu Malcom Edjouma. De la vestiare nu a mai venit nici Florinel Coman, înlocuit cu Cordea. Cei doi jucători intraţi pe parcurs au colaborat la golul de 3-0. Francezul şi-a trecut numele pe tabelă, în minutul 60. Cu un sfert de oră înainte de final, Sidibe a redus din diferenţă din penalty. S-a terminat 3-1 şi FCSB a avut startul de sezon pe care şi-l dorea. Pentru trupa lui Charalambous urmează chiar derby-ul cu Dinamo.

FCSB – Dinamo va fi sâmbătă, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Pentru FC U Craiova 1948 urmează confruntarea din deplasare, cu Sepsi.

Darius Olaru s-a accidentat în FC U Craiova 1948 – FCSB

Darius Olaru s-a accidentat în meciul FC U Craiova 1948 – FCSB, din prima etapă, şi a băgat frica în fanii vicecampioanei României. Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani a ieşit accidentat chiar înainte de pauză.

Jucător de bază la vicecampioana României, Olaru i-a oferit motive de îngrijorare lui Elias Charalambous. S-a „rupt” şi a avut nevoie de schimbare.

În minutul 40, Darius Olaru a luat o acţiune pe cont propriu în flancul stâng şi a fost faultat de Dragoş Albu. Căpitanul roş-albaştrilor a căzut şi a cerut intervenţia medicilor. A părăsit terenul şchiopătând şi ţinându-se de coapsa piciorului stâng.

Reclamă

Chiar dacă staff-ul medical a făcut eforturi, mijlocaşul vicecampioanei nu a mai putut continua. A fost înlocuit cu Malcom Edjouma, în minutul 45. Camerele TV l-au surprins pe Olaru, în suferinţă, pe banca de rezerve.

Florinel Coman este într-o formă de zile mari!

Mai întâi, Florinel Coman a contribuit la golul prin care FCSB a deschis scorul, în minutul 8. A executat impecabil un corner, mingea a fost deviată de Damjan Djokovic şi a ajuns cu noroc la David Miculescu, iar acesta nu i-a dat nicio şansă portarului advers.

În minutul 16, Coman a scos şi un penalty. A trecut printre fundaşii Craiovei, l-a driblat pe Popa şi a căzut după o intervenţie a goalkeeperului. Arbitrul nu a stat pe gânduri şi a arătat punctul cu var. Florinel Coman şi-a asumat răspunderea de la 11 metri.

Jucătorul cotat la 3.5 milioane de euro a şutat pe centrul porţii şi a dublat avantajul viecampioanei. Popa a atins totuşi mingea şi a fost aproape să respingă execuţia lui Florinel Coman.

Coman a fost cel mai bun jucător al lui Charalambous, în play-off-ul sezonului precedent. A marcat 4 goluri şi a oferit 5 assist-uri, în cele 10 meciuri disputate.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și