Închide meniul

Florinel Coman a fost făcut praf de Dumitru Dragomir: „La ultimele trei meciuri nu a făcut nimic. Îi e frică să dribleze”

Alex Masgras Publicat: 17 martie 2024, 13:21

Reclamă
Florinel Coman a fost făcut praf de Dumitru Dragomir: „La ultimele trei meciuri nu a făcut nimic. Îi e frică să dribleze

Florinel Coman a fost făcut praf de Dumitru Dragomir: "La ultimele trei meciuri nu a făcut nimic. Îi e frică să dribleze"

Florinel Coman, în timpul unui meci / Profimedia

Florinel Coman a fost făcut praf de Dumitru Dragomir, chiar înaintea debutului celor de la FCSB în play-off. Echipa lui Elias Charalambous se pregăteşte de meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe şi vrea să şteargă cu buretele umilinţa cu Rapid din ultima etapă a sezonului regulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir nu l-a menajat deloc pe Florinel Coman pentru prestaţia de pe Arena Naţională cu Rapid. Fostul preşedinte LPF aşteaptă ca vedeta lui Gigi Becali să iasă la rampă şi în derby-uri, nu doar în partidele cu adversare modeste.

Florinel Coman a fost făcut praf de Dumitru Dragomir, după umilinţa cu Rapid

În plus, fostul preşedinte LPF l-a acuzat pe Coman că i-a fost frică să dribleze în partida de pe Arena Naţională:

„Este foarte greu să joci la FCSB cu presiunea asta. Uită-te la Coman. La ultimele trei meciuri tari nu a făcut nimic. Dar în meciurile cu echipe slabe, îi face praf pe toţi.

Este la al treilea meci tare în care i-e frică să şi dribleze. Ce antrenori sunt ăia care lasă echipa să se lăbărţeze. Ţii echipa compactă. Charalambous tot dădea din mâini. Mi-era şi milă de el”, a declarat Mitică Dragomir, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Marcel Răducanu, verdict dur despre transferurile lui Dennis Man și Florinel Coman în Bundesliga

Marcel Răducanu, verdict dur despre transferurile lui Dennis Man și Florinel Coman în Bundesliga. Fostul internațional a vorbit despre posibilul interes al formației din Bundesliga pentru vedeta lui Gigi Becali.

Legenda fotbalului românesc este de părere că Florinel Coman nu poate ajunge la Stuttgart, având în vedere că politica echipei este creșterea jucătorilor tineri.

Marcel Răducanu nu crede că oficialii formației germane au un interes mare pentru această mutare. De asemenea, acesta a menționat că nemții puteau să îl transfere deja pe Coman, dacă și-ar fi dorit acest lucru.

Reclamă 4 / 0/3

„Iau jucători de 16-17 ani, îi cresc un an, doi și îi vând pe bani mulți. Nu știu dacă ar putea. Florinel poate, dar nici acolo nu-mi vine să cred că Stuttgart are mare interes. Dacă vrea un jucător, îl ia direct, nu mai stă la discuții”, a spus Marcel Răducanu, la Radio România Actualități.

De asemenea, acesta a vorbit și despre posibilitatea ca Dennis Man să ajungă în Bundesliga, la Borussia Dortmund.

„Cu Man m-am interesat, am mai primit niște telefoane. Dar văd că nu l-au luat, nu se mai aude nimic. Poate că l-au umflat puțin jurnaliștii italieni. Dortmund nu ia un jucător de 25 de ani din liga a doua din Italia cu banii ăia”, a anunțat fostul internațional.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și