Închide meniul

Marcel Răducanu, verdict dur despre transferurile lui Dennis Man și Florinel Coman în Bundesliga: „Am primit telefoane”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 15 martie 2024, 14:41

Marcel Răducanu, verdict dur despre transferurile lui Dennis Man și Florinel Coman în Bundesliga: Am primit telefoane”

Marcel Răducanu, verdict dur despre transferurile lui Dennis Man și Florinel Coman în Bundesliga

Colaj Marcel Răducanu, Dennis Man și Florinel Coman / Hepta - Profimedia

Marcel Răducanu, verdict dur despre transferurile lui Dennis Man și Florinel Coman în Bundesliga. Fostul internațional a vorbit despre posibilul interes al formației din Bundesliga pentru vedeta lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mbappe de România” are un sezon de vis la FCSB, iar prestațiile acestuia ar fi atras interesul revelației din Germania, Stuttgart. Totuși, Răducanu nu crede în această variantă.

Marcel Răducanu, verdict dur despre transferurile lui Dennis Man și Florinel Coman în Bundesliga

Legenda fotbalului românesc este de părere că Florinel Coman nu poate ajunge la Stuttgart, având în vedere că politica echipei este creșterea jucătorilor tineri.

Marcel Răducanu nu crede că oficialii formației germane au un interes mare pentru această mutare. De asemenea, acesta a menționat că nemții puteau să îl transfere deja pe Coman, dacă și-ar fi dorit acest lucru.

„Iau jucători de 16-17 ani, îi cresc un an, doi și îi vând pe bani mulți. Nu știu dacă ar putea. Florinel poate, dar nici acolo nu-mi vine să cred că Stuttgart are mare interes. Dacă vrea un jucător, îl ia direct, nu mai stă la discuții”, a spus Marcel Răducanu, la Radio România Actualități.

Reclamă

De asemenea, acesta a vorbit și despre posibilitatea ca Dennis Man să ajungă în Bundesliga, la Borussia Dortmund.

„Cu Man m-am interesat, am mai primit niște telefoane. Dar văd că nu l-au luat, nu se mai aude nimic. Poate că l-au umflat puțin jurnaliștii italieni. Dortmund nu ia un jucător de 25 de ani din liga a doua din Italia cu banii ăia”, a anunțat fostul internațional.

Marcel Răducanu nu a mai rezistat și l-a făcut praf pe Radu Drăgușin

Marcel Răducanu nu a mai rezistat și l-a făcut praf pe Radu Drăgușin. Legenda fotbalului românesc a vorbit despre o decizie pe care fundașul ar fi luat-o.

Reclamă 4 / 0/3

Răducanu nu înțelege motivul pentru care românul a ales-o pe Tottenham, atunci când a avut „pe masă” și o ofertă din partea celor de la Bayern Munchen, echipă care domină de ani buni Bundesliga.

Fostul internațional este de părere că fundașul echipei trebuia să rămână la Genoa, pentru a avea șanse mai mari de a fi convocat la EURO 2024.

Marcel Răducan e de părere că Radu Drăgușin s-a grăbit atunci când a acceptat mutarea și a vorbit și despre momentul în care s-a spus că Bayern i-a făcut o ofertă.

„Eu spun că multe echipe așteaptă EURO, nu cred că se grăbesc să ia înainte, cum a făcut Tottenham cu Drăgușin. Îmi pare bine c-a jucat acum și a făcut-o bine la ultimul meci, dar ați văzut că i-au trebuit și lui câteva etape, în care a stat pe margine.

Trebuia să rămână la Genoa, ar fi fost mai bine pentru el să joace titular până la finalul sezonului. Veneau apoi oferte de la sine, zic eu că s-a grăbit puțin. Să fim serioși! N-a avut nicio ofertă. Bayern, dacă vrea un jucător, îl ia imediat. Nu discutăm. Astea au fost zvonuri, umflături.

Știu sigur că n-a avut de la Bayern nicio ofertă. Sau, dacă a avut, deși nu cred, înseamnă că ori e arogant, ori e naiv. Cum să refuzi Bayern? N-ai cum, e imposibil, n-ai cum să faci asta”, a declarat Răducanu, potrivit sursei citate anterior.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și