Închide meniul

Florinel Coman a răbufnit după UTA – FCSB 2-1: „Găman a zis că nu a dat el penalty. I s-a spus în cască!” Ce a spus de eliminare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 august 2023, 23:58

Reclamă
Florinel Coman a răbufnit după UTA – FCSB 2-1: „Găman a zis că nu a dat el penalty. I s-a spus în cască! Ce a spus de eliminare

Florinel Coman, dezvăluri despre perioada de coşmar de la FCSB

Florinel Coman, în timpul unui meci / Hepta

Florinel Coman a răbufnit după UTA – FCSB 2-1. Meci de coşmar pentru echipa lui Elias Charalambous. Liderul Ligii 1 a suferit prima înfrângere a sezonului. Coman a deschis scorul, dar arădenii au întors scorul prin reuşitele lui Fabry şi Cooper.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, Florinel Coman a lansat un atac dur la adresa arbitrilor din cabina VAR, Szabolcs Kovacs şi Viorel Flueran. Coman a spus că cei din camera VAR au decis să acorde penalty.

Florinel Coman a răbufnit după UTA – FCSB 2-1

„Am început foarte bine meciul, am marcat repede. M-am înţeles bine cu Darius şi am reuşit să marchez. A fost acel penalty. Am vorbit cu domnul Găman şi a zis că nu a dat el penalty, că i s-a spus din cască să fie penalty. A mai fost suspendat. Până la urmă este un meci pierdut, a venit prima înfrângere din acest campionat. S-a lăsat cu cartonaşe roşii, au fost mulţi nervi pe teren. A fost un gest nesportiv, îmi cer scuze. Cu o fază înainte mi-a dat şi el galben.

A fost fost ceva neprogramat. Am fost eliminaţi repede. Asta e, Pantea e un fundaş tânăr. Va învăţa din acest meci şi va fi de ajutor pentru noi. La fiecare meci avem acţiuni clare pe poartă. Cu toţii am pierdut în această seară şi nu trebuie să facem o dramă din asta. Doar noi putem să câştigăm meciul şi să facem rezultatul dorit„, a spus Florinel Coman la digisport.ro.

UTA – FCSB 2-1. Prima înfrângere a sezonului pentru echipa lui Elias Charalambous

Meciul de la Arad a început bine pentru FCSB, care a avut ocazie în minutul 3 şi a deschis scorul prin Florinel Coman în minutul 4. În minutul 9 Olaru a ratat o ocazie uriaşă şi, din acel moment, soarta partidei s-a înclinat în favoarea gazdelor, care au dominat copios liderul din Superligă. Pantea a comis henţ în careu şi arbitrul a acordat un penalty controversat în minutul 13, iar Fabry a transformat în minutul 18, egalând.

Reclamă

În minutul 45+4 Alexandru Pantea a primit al doilea galben şi a fost eliminat. În minutul 60 gazdele au trecut în avantaj, prin golul lui Cooper, iar Chiricheş s-a accidentat şi a fost înlocuit. Dezastrul bucureştenilor a fost completat de cartonaşul roşu primit de Florinel Coman, în minutul 83. FCSB a pierdut cu 1-2 la Arad, dar rămâne pe primul loc în clasament, iar UTA, cu 7 puncte, este pe locul 12.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă Vezi toate știrile
Citește și