Închide meniul

Florinel Coman a reacţionat în scandalul provocat de Gigi Becali după derby-ul cu Rapid: „Uite ce scrie aici”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 noiembrie 2023, 23:14

Reclamă
Florinel Coman a reacţionat în scandalul provocat de Gigi Becali după derby-ul cu Rapid: „Uite ce scrie aici

Florinel Coman, dezvăluri despre perioada de coşmar de la FCSB

Florinel Coman, în timpul unui meci / Hepta

Florinel Coman a reacţionat în scandalul provocat de Gigi Becali după derby-ul cu Rapid. Patronul de la FCSB a spus că Florinel Coman i-a transmis după derby-ul pierdut de FCSB pe Arena Naţională, scor 1-2,  că nu a avut cui să-i paseze şi de aceea a ţinut mult de minge.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răspunsul lui Florinel Coman a venit prin vocea lui Mihai Stoica. Acesta a citit mesajul pe care i l-a dat „Mbappe de România”, în care neagă faptul că s-ar fi plâns la Becali. Mai mult, Mihai Stoica spune că Florinel Coman este un om de vestiar şi că marţi le va explica şi colegilor în vestiar care a fost discuţia cu patronul.

Florinel Coman a reacţionat în scandalul provocat de Gigi Becali după derby-ul cu Rapid

”Nu a fost discuţia asta. Eu am avut o discuţie cu Gigi Becali. Eu i-am spus că nu avea soluţii. Coman i-a spus lui Gigi: ”În careu încercam să mă eliberez, ca să dau la poartă”. Exact astea sunt cuvintele lui. Coman e un coleg excepţional. În viaţa lui Coman nu a spus că nu are cu cine să joace. Alţii au spus: `Nu pot să joc cu puşcăria aia…`. Coman nu. E un băiat extraordinar, de vestiar. Astăzi am vorbit cu el. Mâine o să vorbească şi cu băieţii. Gigi a interpretat aşa, dar nu au fost cuvintele lui Coman. Exact asta i-a spus.

Uite ce scrie aici: ”Eu nu i-am spus niciodată aşa ceva lui nea Gigi, că n-aveam soluţii. Eu i-am spus că driblam în careu, pentru că îmi căutam soluţii să şutez. Deci, nici vorbă despre aşa ceva. Nu vor apărea discuţii în vestiarul nostru, pentru că este vorba despre Coman. Nu se pune problema. Noi când avem ceva de discutat, îi chemăm pe Coman şi Olaru. De program sau diverse alte lucruri”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Ce a înţeles Gigi Becali din discuţia cu Florinel Coman

Patronul de la FCSB a dezvăluit, după înfrângerea cu Rapid, că „Mbappe” i-a mărturisit că a făcut mai multe driblinguri, pentru că nu avea soluţii din partea colegilor.

Reclamă

„Am vorbit cu Coman acum şi i-am spus că a driblat prea mult. Mi-a zis «Băi, nea Gigi, nu am avut soluţii! Trebuia să driblez pentru că nu mi se dădeau soluţii». Noi am fost buni când jucam rapid, în pase”, a fost declaraţia lui Gigi Becali.

Gigi Becali a avut o reacție nervoasă după derby-ul FCSB – Rapid, scor 1-2, din etapa a 15-a a Ligii 1. Patronul roș-albaștrilor a distrus patru jucători, pe care îi consideră vinovați pentru eșecul de pe Arena Națională.

Atâta timp cât eşti pe primul loc nu e o problemă. Rapid nu a fost echipa mai bună, a fost echipa care a vrut mai mult victoria. Dumnezeu a făcut dreptate. Cine a vrut mai mult victoria, a câştigat. Meciul a fost controlat de noi total, după a dat Ovidiu Popescu pasa aia la Borja Valle, nu am văzut în viaţa mea aşa ceva.

Reclamă 4 / 0/3

S-a văzut dorinţa lor de câştig mai mare decât a noastră. Ovidiu Popescu ba e foarte bun, ba e praf. I-am spus şi lui MM să îi spună să nu se creadă mare fotbalist. Ovidiu Popescu a fost praf la mijlocul terenului. Am zis că între Rotariu şi Compagno, mai bun e Compagno. Şi aşa este. Dar amândoi sunt zero. Asta e situaţia.

Mă păcălesc şi eu, am crezut mult în el (n.r. Rotariu), dar trebuie să iau un atacant. Chiar şi un mijlocaş. L-am băgat pe Tavi Popescu. Nu îţi vine să crezi că un jucător care a fost cel mai bun în România e acum cel mai slab. Echipa a fost făcută greşit, dar după, cu schimbările făcute, a fost şi mai slabă, cu Tavi”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” Vezi toate știrile
Citește și