Închide meniul

Florinel Coman a salvat-o pe FCSB, dar vrea să plece: „Încă nu am discutat cu nimeni, dar o voi face!”. Mesaj pentru Gigi Becali

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 decembrie 2022, 22:47

Reclamă
Florinel Coman a salvat-o pe FCSB, dar vrea să plece: „Încă nu am discutat cu nimeni, dar o voi face!. Mesaj pentru Gigi Becali

Reacţia lui Florinel Coman după FCSB - Farul 2-3

Florinel Coman, într-un meci pentru FCSB/ Profimediaimages

Florinel Coman a salvat-o pe FCSB, dar vrea să plece de la echipă. „Mbappe” de România a anunţat că aşteaptă oferte şi după golul victoriei marcat în victoria cu FC Botoşani, scor 1-0, din etapa a 21-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a primit un assist de senzaţie de la Octavian Popescu. A fost a 5-a pasă decisivă pe care o reuşeşte Tavi Popescu în această ediţie de campionat. Atacantul de 19 ani are şi două goluri marcate.

Florinel Coman a salvat-o pe FCSB, dar vrea să plece

„Mbappe” Coman l-a anunţat pe Gigi Becali că se va prezenta la echipă şi după vacanţă, dar că îşi doreşte să joace mai mult şi aşteaptă o ofertă pentru a pleca în această iarnă.

Un meci greu, cu o echipă care a fost ordonată pe teren, să spun aşa. A fost un alt meci faţă de cel disputat la ei. Cam aşa a fost (n.r. o sclipire). Nu, îmi pare rău pentru că am ratat cu CFR, pentru mine, pentru suporteri, pentru echipă. Mă bucur că m-am revanşat şi am adus cele 3 puncte.

Nu mă interesează (n.r. discuţiile). Urmează un cantonament foarte bun în Turcia. Sunt sub contract cu FCSB, mă voi prezenta la vizita medicală. Încă nu am spus tot la FCSB.

Reclamă

Da (n.r. hârtia dată de Gigi Becali care cere 3 milioane de euro). Am discutat cu dânsul, ce v-a spus, asta a fost. Nimic mai mult. Nu am discutat cu nimeni. O voi face, vă daţi seama, normal. Nu este normal? E normal (n.r. să îşi caute echipă).

Nu atârnă greu (n.r. banderola). Florin Tănase a fost căpitan de la 24 de ani, a prins toate generaţiile. Era un jucător foarte important, ne-a fost dificil pentru că s-a simţit lipsa lui, mai ales la primele meciuri. Nu se pune problema, suntem un vestiar unit. E normal, au venit câţiva jucători noi. Dar nu are nicio treabă banderola.

Meciul cu ei a semănat cu cele din trecut, cred că avem ghinion foarte mare cu cei de la CFR. Ei îşi fac acelaşi joc şi noi nu putem să ieşim din starea pe care o avem la meciurile cu ei. Sperăm ca pe viitor să spargem blestemul. Îi dedic golul tatălui meu care a împlinit astăzi 55 de ani„, a declarat Florinel Coman la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB – FC Botoşani 1-0

Titularizat din nou între buturi, Andrei Vlad a avut o evoluţie de senzaţie. A avut o dublă intervenţie miraculoasă într-un moment extrem de important. A scos şuturile lui Şeroni şi Roman. L a numai câteva secunde distanţă, Octavian Popescu l-a servit ideal pe Florinel Coman, iar „Mbappe de România” a deschis scorul. Coman a înscris, în minutul 78, al treilea său gol stagional.

Trei minute mai târziu, Sadiku i-a lăsat pe moldoveni în inferioritate numerică. A primit al doilea cartonaş galben şi a spulberat şansele lui FC Botoşani de a pleca cu vreun punct de pe Arena Naţională.

FCSB a câştigat cu 1-0 şi a urcat pe podiumul Ligii 1. Are 38 de puncte şi este despărţită doar prin golaveraj de Rapid şi Universitatea Craiova. FC Botoşani a rămas pe locul 13, cu 21 de puncte. Jucătorii lui Flavius Stoican au rămas fără victorie în Liga 1 din luna octombrie.

FC Botoşani a suferit a trei înfrângere, în această lună, cu FCSB. Sunt probleme mari pentru echipa lui Valeriu Iftime.

FCSB: A. Vlad – Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic – Oaidă, Şut, Edjouma (Coman ’64) – Cordea (Omrani ’46), Miculescu (Rusu ’53), Oct. Popescu (Nikolov ’88). Antrenor: Leonard Strizu

FC Botoşani: Pap – Sno (Patache ’72), Sadiku, Şeroni, Ţigănaşu – A. Ivanov (Petkovski ’88), Zabou (Tîrcoveanu ’89), Dican – Mailat (Boli 83), M. Roman, Dragu (Pinson ’73). Antrenor: Flavius Stoican

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Florinel Coman

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Florinel Coman. “Mbappe de România” i-a cerut patronului FCSB să-l lase să plece la altă echipă, pentru a prinde mai multe minute. Atacantul de 24 de ani și-a pierdut postul de titular la vicecampioana României și se gândește intens la o nouă aventură.

Reclamă

Inițial, Gigi Becali a anunțat că nu va renunța la jucătorul adus de la Viitorul Constanța în urmă cu 5 ani.

Între timp, finanțatorul FCSB-ului și-a schimbat strategia și a dezvăluit că i-a dat “undă verde” pentru transfer lui Florinel Coman, după ce atacantul l-a sunat.

Gigi Becali cere 3 milioane de euro în schimbul lui “Mbappe de România”, exact suma la care este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

I-am spus lui Florinel Coman, că m-a sunat. I-am zis că sunt 30 de jucători. Doar 11 joacă. I-aş da drumul şi la Rapid. I-am dat o hârtie de 3 milioane, să-mi scot banii pe care i-am cheltuit”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și