Închide meniul

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Florinel Coman: „I-am dat hârtie, să-mi scot banii pe care i-am cheltuit!”

Cosmin Cioboată Publicat: 16 decembrie 2022, 12:39

Reclamă
Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Florinel Coman: „I-am dat hârtie, să-mi scot banii pe care i-am cheltuit!

Florinel Coman nu mai prinde primul "11" la FCSB

Florinel Coman nu mai prinde primul "11" la FCSB / Hepta

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Florinel Coman. „Mbappe de România” i-a cerut patronului FCSB să-l lase să plece la altă echipă, pentru a prinde mai multe minute. Atacantul de 24 de ani și-a pierdut postul de titular la vicecampioana României și se gândește intens la o nouă aventură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inițial, Gigi Becali a anunțat că nu va renunța la jucătorul adus de la Viitorul Constanța în urmă cu 5 ani.

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Florinel Coman!

Între timp, finanțatorul FCSB-ului și-a schimbat strategia și a dezvăluit că i-a dat „undă verde” pentru transfer lui Florinel Coman, după ce atacantul l-a sunat.

Gigi Becali cere 3 milioane de euro în schimbul lui „Mbappe de România”, exact suma la care este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

„I-am spus lui Florinel Coman, că m-a sunat. I-am zis că sunt 30 de jucători. Doar 11 joacă. I-aş da drumul şi la Rapid. I-am dat o hârtie de 3 milioane, să-mi scot banii pe care i-am cheltuit.”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Reclamă

Florinel Coman, la Rapid? Ce a spus Gigi Becali

Recent, Gigi Becali a dezvăluit în ce condiții l-ar lăsa pe Florinel Coman să plece la rivala Rapid:

Mutu dă banii? Şi eu pot să ascult de dorinţele lui Pintilii şi lui MM, dar când vreau un jucător eu decid. Dacă mă sună Şucu, eu vorbesc cu el. Cu mine negociază cine dă banii. Are 50% din acţiuni.

Cu restul nu vorbesc, nu ştiu ce avere are Angelescu. Mă uit pe internet să văd ce avere are” a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Adi Mutu l-a cerut pe Florinel Coman şi la începutul sezonului. Nu a renunţat la transferul care consideră că l-ar putea ajuta în lupta pentru titlu.

Nu am mai vorbit cu cei din conducere despre el în ultimul timp. Dar s-a discutat despre Coman, da. E adevărat că nici el nu trece printr-o perioadă fastă acum, dar rămâne un jucător talentat. Asta nu i-o poate lua nimeni. Nu era o ambiție să îl transfer.

Dacă pot să îl transform pe Coman? Nu știu. Asta poate să facă Gică Hagi dacă se duce la el. Sunt mai multe componente la mijloc când vreau un jucător”, a spus Adrian Mutu, recent, la digisport.ro.

Giovanni Becali are încredere că Florinel Coman va redeveni „Mbappe”

Giovanni Becali are în continuare mare încredere în Florinel Coman.

Are 24 de ani, Coman nu e un jucător terminat. Un jucător terminat e la 32-33 de ani, când se accidentează şi iese din formă. Dar la 25 de ani, Coman e în floarea vârstei.

Moralul trebuie să şi-l facă singur, dacă nu se ajută el singur, restul (n.r grupului) e greu să îl ajute. Va avea ocazii, nu e o problemă. Staţi liniştiţi! Dar asta depinde doar de el„, a declarat Giovanni Becali, recent, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1, duminică, de la ora 15:45 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet 17:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 17:25 Prime uriașe pentru jucătorii lui Csikszereda la barajul cu Dinamo! Suma colosală pe care o vor încasa, dacă vor ajunge în Liga 1 17:22 Monica Niculescu a pierdut dramatic finala de dublu la Trophee Clarins! Meciul a durat peste două ore 17:11 Carlo Ancelotti, decizie uluitoare înainte de finala UEFA Champions League! Pe cine va titulariza la meciul cu Borussia Dortmund 16:52 „Îmi pierd capul!” Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă! A câștigat titlul cu FCSB și a dat cărțile pe față 16:44 Trei decizii majore luate de Răzvan Lucescu înaintea finalei de titlu cu Aris (duminică, ora 20:00, LIVE în AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și