Închide meniul

Florinel Coman are un nou impresar! „Perla” lui Gigi Becali a semnat cu un cunoscut agent italian

Bogdan Stănescu Publicat: 3 iunie 2023, 22:42

Florinel Coman are un nou impresar! Perla” lui Gigi Becali a semnat cu un cunoscut agent italian

Florinel Coman are un nou impresar!

Florinel Coman şi Federico Pastorello / Instagram

  • Florinel Coman are un nou impresar
  • Extrema echipei FCSB a semnat cu Federico Pastorello

Florinel Coman are un nou impresar! Extrema lui FCSB a semnat cu Federico Pastorello, un cunoscut agent italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro. Cel mai probabil numărul 7 al echipei lui Gigi Becali îşi doreşte să prindă un transfer important în străinătate.

Florinel Coman are un nou impresar!

Fericiți să anunțăm noul nostru membru din familie. Bun venit, Florinel Coman”, a scris Federico Pastorello pe Instagram.

Reclamă

Mihai Stoichiţă declara anterior că Florinel Coman ar fi dorit în Bundesliga.

Știu că are ofertă din Bundesliga. Am atâtea cunoștințe în Germania, eu știu că are ofertă din Bundesliga. Echipa nu o știu, de ce să spun”, a spus Mihai Stoichiţă la fanatik.ro.

Reclamă

Gigi Becali preciza că Florinel Coman poate fi transferat de orice echipă care plăteşte 5 milioane de euro

Imediat după ce a pierdut titlul, Gigi Becali a dezvăluit care este preţul lui Florinel Coman, care a marcat 4 goluri şi a oferit 5 pase decisive în play-off.

„Acum nu pot să-l mai țin. Are clauză de 5 milioane de euro. Așa a semnat prelungirea, să îi pun clauză mai mică. Am semnat pe 4 ani și are clauză mai mică acum. Cine dă 5 milioane îl poate lua pe Coman. Dacă pleacă Florinel Coman, ne facem varză și praf! Nici nu știu ce să mai fac! Dacă pleacă, la revedere! Mai putem să formăm o echipă? Cu cine? La revedere”, a spus Gigi Becali.

Florinel Coman a fost lăudat şi de Gică Hagi

Florinel Coman a fost lăudat şi de Gică Hagi, care a spus că jucătorul de la FCSB seamănă tot mai mult cu Kylian Mbappe. Mai mult, Hagi e de părere că Florinel Coman trebuie să facă pasul la o echipă din străinătate.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă aș avea un acționar bun, l-aș lua pe Florinel Coman. Mă uitam la el, seamănă tot mai mult cu acel jucător faimos francez (n.r. Kylian Mbappe). A ajuns deja la un nivel în care poți să spui că seamănă. Nu spun că este la acel nivel, dar are tehnică, viteză, forță. El trebuie să plece afară, să progreseze să devină mai bun.

Când ești mai tânăr te lași dus de val, dar nu este nimic, înveți din orice. El trebuie să progreseze, să devină mai bun. Nu a greșit la gol, a centrat Borza bine. a fost o fază pregătită la antrenament, întrebați pe băieți, așa am făcut. Pe banda a doua FCSB stătea slab și acolo trebuia centrat”, a spus Gică Hagi la fanatik.ro.

Florinel Coman urmează să fie convocat la naţională pentru dubla cu Kosovo şi Elveţia

Conform gsp.ro, FCSB ar urma să dea patru jucători la echipa naţională, pentru „dubla” cu Kosovo şi Elveţia. Ştefan Târnovanu, Darius Olaru, Deian Sorescu şi Florinel Coman sunt jucătorii chemaţi de Edi iordănescu de la formaţia vicecampioană.

De la Farul, Mihai Aioani, Tudor Băluţă, Denis Alibec şi Louis Munteanu ar urma să fie convocaţi de Edi Iordănescu. Portarul Aioani şi atacantul Munteanu nu au debutat încă la echipa naţională, şi vor avea şansă să facă acest lucru în duelurile din această lună.

Cristi Manea şi Andrei Burcă ar urma să fie convocaţi de la CFR Cluj de către selecţioner, în timp ce Universitatea Craiova va da un singur jucător, Vladimir Screciu, jucător care va fi de altfel convocat în premieră la naţionala mare.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”