Închide meniul

Gigi Becali poate da lovitura verii pe piaţa transferurilor: „Ştiu că Florinel Coman are ofertă din Bundesliga!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 mai 2023, 8:57

Gigi Becali poate da lovitura verii pe piaţa transferurilor: „Ştiu că Florinel Coman are ofertă din Bundesliga!

Ofertă pentru Florinel Coman din Bundesliga

Hepta

Gigi Becali poate da lovitura verii pe piaţa transferurilor. Cel mai în formă jucător de la FCSB, Florinel Coman, are ofertă din Bundesliga. Dezvăluirea a fost făcută de Mihai Stoichiţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman poate pleca de la FCSB în această vară. Coman a avut unul dintre cele mai bune sezoane în tricoul celor de la FCSB şi a atras atenţia cluburilor din Europa. Stoichiţă a dezvăluit că Florinel Coman are ofertă din Bundesliga.

Gigi Becali poate da lovitura verii pe piaţa transferurilor

„Știu că are ofertă din Bundesliga. Am atâtea cunoștințe în Germania, eu știu că are ofertă din Bundesliga. Echipa nu o știu, de ce să spun”, a spus Mihai Stoichiţă la fanatik.ro.

Imediat după ce a pierdut titlul, Gigi Becali a dezvăluit care este preţul lui Florinel Coman, care a marcat 4 goluri şi a oferit 5 pase decisive în play-off.

„Acum nu pot să-l mai țin. Are clauză de 5 milioane de euro. Așa a semnat prelungirea, să îi pun clauză mai mică. Am semnat pe 4 ani și are clauză mai mică acum. Cine dă 5 milioane îl poate lua pe Coman. Dacă pleacă Florinel Coman, ne facem varză și praf! Nici nu știu ce să mai fac! Dacă pleacă, la revedere! Mai putem să formăm o echipă? Cu cine? La revedere”, a spus Gigi Becali.

Reclamă

Florinel Coman a fost lăudat şi de Gică Hagi

Florinel Coman a fost lăudat şi de Gică Hagi, care a spus că jucătorul de la FCSB seamănă tot mai mult cu Kylian Mbappe. Mai mult, Hagi e de părere că Florinel Coman trebuie să facă pasul la o echipă din străinătate.

Dacă aș avea un acționar bun, l-aș lua pe Florinel Coman. Mă uitam la el, seamănă tot mai mult cu acel jucător faimos francez (n.r. Kylian Mbappe). A ajuns deja la un nivel în care poți să spui că seamănă. Nu spun că este la acel nivel, dar are tehnică, viteză, forță. El trebuie să plece afară, să progreseze să devină mai bun.

Când ești mai tânăr te lași dus de val, dar nu este nimic, înveți din orice. El trebuie să progreseze, să devină mai bun. Nu a greșit la gol, a centrat Borza bine. a fost o fază pregătită la antrenament, întrebați pe băieți, așa am făcut. Pe banda a doua FCSB stătea slab și acolo trebuia centrat„, a spus Gică Hagi la fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și