Închide meniul

Florinel Coman, avertizat după ce a înjurat în Farul – FCSB 3-1: ”E foarte periculos să faci asta! Risca eliminare!”

Dragoș Vasile Publicat: 2 septembrie 2022, 8:51

Florinel Coman, avertizat după ce a înjurat în Farul – FCSB 3-1: ”E foarte periculos să faci asta! Risca eliminare!”

Florinel Coman, FCSB

Florinel Coman, într-un meci pentru FCSB / Hepta

  • Florinel Coman, avertizat după ce a înjurat în Farul – FCSB 3-1
  • Mesajul transmis de Marius Avram

Florinel Coman a fost avertizat după ce a înjurat în Farul Constanța – FCSB 3-1. Cu 10 minute înainte de pauză, ”Mbappe de România” a văzut cartonașul galben și a protestat vehement la adresa lui Cătălin Popa. Acesta a înjurat chiar în fața arbitrului pentru câteva secunde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Avram, fost arbitru FIFA, a tras un semnal de alarmă după comportamentul lui Florinel Coman. Fotbalistul FCSB risca chiar să fie eliminat încă din prima repriză.

Florinel Coman, avertizat după ce a înjurat în Farul – FCSB 3-1

Florinel Coman insistă, se expune, e foarte periculos pentru un jucător să continue să protesteze. Folosește cuvinte inferioare. De când s-a introdus sistemul VAR, jucătorii trebuie să fie conștienți, mai ales jucătorii vedetă, că este pe ei camera în momente în care nu se așteaptă.

Reclamă

Ok, îți scapă o înjurătură, că ăsta e fotbalul, nu e ca la teatru, e normal, dar trebuie să fie foarte atenți pentru că litera regulamentului spune că un jucător care folosește cuvinte injurioase trebuie să fie eliminat.

Fiind în jurul arbitrului și folosind cuvinte injurioase pe la spatele arbitrului sau către un adversar se expun riscului ca cei din cabina VAR să interpreteze regulamentul în litera lui, nu în spiritul lui, și să cheme arbitrul pentru a-i sancționa cu un cartonaș roșu.

Reclamă

Eu zic că ar fi un exces de zel, dar nu aș avea ce să-i reproșez unui arbitru care a făcut așa ceva, din punctul de vedere al regulamentului”, a declarat Marius Avram, potrivit digisport.ro.

Mihai Stoica, complet debusolat după Farul – FCSB 3-1: „Ține de blocajul psihic”

Mihai Stoica s-a arătat complet debusolat după Farul – FCSB 3-1. Managerul general al roș-albaștrilor este de părere că, în clipa de față, jucătorii vicecampioanei trec printr-un blocaj psihic din cauza căruia jocul echipei nu funcționează.

MM a fost întrebat dacă Joyskim Dawa ar trebui să înceapă titular meci de meci, în ciuda erorilor pe care continuă să le facă.

Reclamă 4 / 0/3

„(N.r. – Dawa trebuie să joace orice ar face?) Haideți… Nu pot să critic jucătorii în public. În afară de Coman, le-aș putea găsi tuturor o parte de vină la meciul cu Farul. Când e să se aleagă praful… Prea multe erori individuale. 

Ține de blocajul psihic al jucătorilor. Coman e bine, a dat dovadă de spirit de sacrificiu. Am văzut unii, foști fotbaliști (n.r. – Valeriu Răchită), care spuneau că el și Tavi nu pot fi lideri…

Am avut o ocazie monumentală la scorul de 0-0. În rest, jocul a suferit. Am avut doar o posesie ieșită din comun, mai ales împotriva unei echipe a lui Gică Hagi. Am avut 70%-30% în repriza secundă. Dar nu cântă muzica pentru posesie. La 2-1 părea că putem intra în meci, doar că a venit eroarea de la gol”, a spus Mihai Stoica, pentru Orangesport. 

Joyskim Dawa a comis penalty-ul din care Farul a deschis scorul în meciul de la Ovidiu, din etapa a 8-a a Ligii 1. Fundașul camerunez a fost titular în 12 dintre cele 13 meciuri jucate la FCSB, după transferul din această vară.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat