Închide meniul

Elias Charalambous, două schimbări la pauză în Sepsi – FCSB!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 3 aprilie 2023, 21:50

Elias Charalambous, două schimbări la pauză în Sepsi – FCSB!

Elias Charalambous, două schimbări la pauză în Sepsi - FCSB

Sepsi - FCSB / orangesport.ro.

Elias Charalambous a efectuat două schimbări la pauză în Sepsi – FCSB, partidă din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1! FCSB a intrat în avantaj, la pauză, cu scorul de 2-1, grație golurilor marcate de Compagno și Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși FCSB a prestat un joc bun, în prima repriză, și a intrat în avantaj la pauză, formația bucureșteană a efectuat două schimbări, după primele 45 de minute.

Elias Charalambous, două schimbări la pauză în Sepsi – FCSB

În debutul reprizei a doua, antrenorul Elias Charalambous i-a scos pe Andrei Cordea și Malcom Edjouma și i-a introdus pe Ovidiu Popescu, respectiv David Miculescu.

Interesant de menționat este faptul că cei doi jucători introduși au primit indicații de la Mihai Pintilii, înainte de a intra în teren.

În prima repriză, pentru FCSB au marcat Compagno și Coman, în timp ce reușita celor de la Sepsi a fost, de fapt, autogolul lui Risto Radunovic.

Reclamă

Echipele de start de la Sepsi – FCSB:

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bălașa, Ninaj, A. Dumitrescu – Aganovic, N. Păun, J. Rodriguez – Safranko, Tudorie, Ștefănescu
Rezerve: Began – R. Ispas, D. Ciobotariu, M. Tamas, E. Papa, Francisco Junior, I. Gheorghe, Achahbar, Rondon
Antrenor: Cristiano Bergodi

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Edjouma – Cordea, Compagno, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Miculescu, I. Cristea, Ov. Popescu, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu
Antrenor: Mihai Pintilii

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea acestui meci, FCSB se afla pe locul 3 din play-off-ul Ligii 1, cu 30 de puncte obținute. De cealaltă parte, Sepsi ocupa ultimul loc, cu 21 de puncte.

Liviu Antal crede că Elias Charalambous se va înțelege cu Gigi Becali, la FCSB

Fostul fotbalist al celor de la FC Vaslui susține că Charalambous ar putea avea o relație bună cu Gigi Becali, deoarece ambii sunt persoane religioase.

„Am rămas în relații ok cu el. Am fost cu el în perioada în care am activat la FC Vaslui. Am păstrat legătura, dar nu ne sunăm zilnic. Nu m-a întrebat de Steaua (n.r. FCSB). Am vorbit cu el, l-am felicitat, dar nu am vorbit despre venirea lui la Steaua.

Nu (n.r. nu i-a dat niciun sfat), ce sfat să-i dau? O să și le ia el singur de acolo. Bănuiesc că și-a luat unele informații. Acuma, va vedea cum va gestiona situația.

E clar că este o situație aparte la Steaua, în sensul că pe nea’ Gigi îl știm prea bine. Dar eu am mai spus-o, sunt pe același calapod, sunt oameni religioși. Și Pinti poate să-l ajute foarte mult. Știe situația de la Steaua și, cu siguranță, îi va da unele sfaturi.

Probabil că își va impune metodele și tactica lui. Nu l-am prins ca antrenor, deci nu pot să-mi dau cu părerea. Știu că e un băiat serios. Și ca jucător a fost foarte apreciat în Cipru, a avut selecții multe la națională. A jucat la echipe bune. Îi place seriozitatea. E un tip care se implică. (n.r. faptul că e religios, îl va ajuta în relația cu Gigi Becali?) Rău sigur nu îi va face”, a declarat Liviu Antal, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și