Închide meniul

Florinel Coman, derapaj în Rapid – FCSB! A început să înjure după ce Horaţiu Feşnic nu i-a dat lui Alexandru Albu cartonaş galben

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 aprilie 2023, 21:45 / Actualizat: 23 aprilie 2023, 22:45

Reclamă
Florinel Coman, derapaj în Rapid – FCSB! A început să înjure după ce Horaţiu Feşnic nu i-a dat lui Alexandru Albu cartonaş galben

Florinel Coman, surprins în timp ce înjura

Captură Orange Sport

Florinel Coman a avut un derapaj grotesc în Rapid – FCSB. Cel mai în formă jucător de la echipa lui Elias Charalambous a cedat nervos în momentul în care Horaţiu Feşnic nu i-a acordat un cartonaş galben lui Alexandru Albu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 43, Alexandru Albu a avut un duel dur cu Florinel Coman la mijlocul terenului. Horaţiu Feşnic a lăsat bine jocul să continue, însă în momentul în care mingea a ieşit în afara terenului, Coman i-a cerut să îl avertizeze pe Albu.

Florinel Coman, derapaj în Rapid – FCSB

Refuzul lui Horaţiu Feşnic l-a enervat la culme pe Florinel Coman. Camerele TV l-au surprins pe Coman în timp ce adresa mai multe înjurături.

Alexandru Albu a deschis scorul în Rapid – FCSB

Alexandru Albu a deschis scorul în Rapid – FCSB. Mijlocașul giuleștenilor a declanșat nebunia în Giulești, în minutul 21 al derby-ului. După ce Andrea Compagno a ratat prima mare ocazie a meciului, a venit rândul gazdelor să atace poarta adversă.

Astfel, jucătorii Rapidului au încheiat cu gol o acțiune foarte bine purtată, începută de Antonio Sefer. Extrema giuleștenilor i-a pasat lui Alexandru Albu, care l-a lansat pe Funsho pe partea stângă. Fotbalistul nigerian a avansat în careul celor de la FCSB și i-a pasat înapoi lui Albu.

Reclamă

Mijlocașul gazdelor a venit în mare viteză și a trimis mingea în poarta celor de la FCSB, deschizând scorul în derby și declansând nebunia pe stadionul din Giulești.

Atmosferă incendiară în Rapid – FCSB! Meciul a început cu 7 minute de întârziere din cauza spectacolului pirotehnic

Atmosferă incendiară în Rapid – FCSB! Meciul a început cu 7 minute de întârziere din cauza spectacolului pirotehnic făcut de fanii giuleșteni.

„Centralul” Horațiu Feșnic nu a putut da drumul la meci la ora 20:30, așa cum era programat, fumul cauzat de spectacolul pirotehnic din tribună făcând imposibil acest lucru.

Reclamă 4 / 0/3

După 7 minute de întârziere însă, derby-ul dintre Rapid și FCSB a început, într-o atmosfera incendiară pe stadionul din Giulești.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și