Închide meniul

Florinel Coman, despre momentul viral din FCSB – Dinamo 2-1: „Nu am făcut selfie pentru că nu avea folie şi eram transpirat”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 iulie 2023, 23:48

Reclamă
Florinel Coman, despre momentul viral din FCSB – Dinamo 2-1: „Nu am făcut selfie pentru că nu avea folie şi eram transpirat

Florinel Coman, explicaţii despre momentul viral din FCSB - Dinamo 2-1

Hepta

Florinel Coman, despre momentul viral din FCSB – Dinamo 2-1. Florinel Coman a fost omul meciului FCSB – Dinamo 2-1. Atacantul roş-albaştrilor a deschis scorul cu un super-gol şi a fost protagonistul unei faze inedite: a făcut selfie cu telefonul unui fan dinamovist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Coman, acesta este al doilea gol marcat în acest sezon, după reuşita din duelul cu FC U Craiova 1948. Cele două reuşite au dus la şase puncte adjudecate de roş-albaştri în primele două etape ale Ligii 1. Coman a vorbit şi despre momentul viral cu telefonul.

Florinel Coman, despre momentul viral din FCSB – Dinamo 2-1

Contează mai puţin pentru mine, important e că am câştigat în derby şi asta ne dă elan pentru meciul din Europa. A fost o senzaţie specială pentru că este un derby, am jucat pentru suporteri. Le dedicăm victoria. Ne-am motivat imaginile cu ei la coadă. Au stat de la 6 jumate şi să vină să vadă Steaua (n.r. – FCSB) câştigând în derby. Derby de România trebuie să se joace pe un stadion mare.

E cel mai important meci. Dinamo a jucat bine, dar mai are de lucrat. Am început să mă perfecţionez şi cu piciorul neîndemânatic. Important e că a intrat. Mă bucur că am reuşit să înscriu împotriva celor de la Dinamo. Am început bine acest campionat, dar de acum începe greul pentru că vom juca din 3 în 3 zile.

Nu am făcut că nu avea folie şi nu a mers. Nu am reuşit. Puţin umor. Am văzut un telefon, nici nu am văzut când a fost aruncat. Îmi cer scuze dacă cineva consideră că am făcut un gest nepotrivit”, a spus Florinel Coman la digisport.ro, după FCSB – Dinamo 2-1.

Reclamă

Florinel Coman, momente virale în Liga 1

Florinel Coman a încercat să îşi facă un selfie cu telefonul unui fan dinamovist. Momentul viral a avut loc spre finalul primei reprize a derby-ului de pe Arcul de Triumf. Coman a obţinut un corner când scorul era 2-0 pentru FCSB, primul gol fiind marcat chiar de Mbappe. În acel moment, un ultras dinamovist a aruncat cu propriul telefon pe gazon.

Coman nu a stat pe gânduri, a luat telefonul şi şia încercat să îşi făcă un selfie. Telefonul a ajuns apoi la fanul oaspeţilor, care a fost supărat de „răspunsul” genial primit de la Coman.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră Vezi toate știrile
Citește și