Închide meniul

Florinel Coman, dezvăluiri despre perioada în care a fost antrenat de Gică Hagi: „Te făcea să te simţi fotbalist adevărat!”

Viviana Moraru Publicat: 13 aprilie 2023, 22:57

Reclamă
Florinel Coman, dezvăluiri despre perioada în care a fost antrenat de Gică Hagi: „Te făcea să te simţi fotbalist adevărat!

Florinel Coman, dezvăluiri despre perioada în care a fost antrenat de Gică Hagi

Florinel Coman, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Florinel Coman a făcut dezvăluiri despre perioada în care a fost antrenat de Gică Hagi. „Mbappe de România” susţine că „Regele” punea mare presiune pe jucătorii săi, însă presiunea îi ajuta pe aceştia să devină mai buni, să se simtă „cu adevărat” fotbalişti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a fost cumpărat de Gigi Becali de la Gică Hagi în vara lui 2017. La acel moment, patronul de la FCSB „a spart banca” pentru aripa stângă, şi a plătit în schimbul său suma de trei milioane de euro.

Florinel Coman, dezvăluiri despre perioada în care a fost antrenat de Gică Hagi

Florinel Coman a dezvăluit prin ce greutăţi a trecut, atunci când s-a transferat la Academia lui Gică Hagi. Internaţionalul român a dezvăluit că i-a fost foarte greu să se adapteze, însă într-un final, după câteva luni petrecute la Constanţa, s-a integrat perfect în grupul de jucători ai „Regelui”.

De asemenea, Florinel Coman a mai declarat că Gică Hagi a avut un rol extrem de important în cariera sa, ajutându-l presiunea pe care „Regele” o punea pe el.

„Prima şi prima dată nu mi-a plăcut deloc, pentru că eram departe de casă, de prieteni, aşa că… vorbeam cu mama mea şi îi spuneam <<vreau să plec, nu îmi place, nu m-am acomodat>>.

Reclamă

Şi mama îi spunea tatei, tata mă suna şi îmi spunea că dacă vreau să fac asta, trebuie să fac sacrificii foarte mari şi, până la urmă, am tras de mine, iar după o perioadă de şase-şapte luni, chiar mă acomodasem foarte bine şi intrase totul în normal.

Acolo, presiunea venea de la domnul Hagi, care îţi doreai să… adică era o presiune foarte frumoasă, o simţeai, o presiune care te făcea să te simţi fotbalist adevărat”, a declarat Florinel Coman, pentru orangesport.ro.

Ce echipă din Premier League l-a vrut pe Florinel Coman. Oferise 12 milioane de euro pentru vedeta lui Gigi Becali

Gică Hagi a vorbit despre o ofertă importantă pentru Florinel Coman. Acum s-a aflat ce echipă din Premier League l-a vrut pe atacantul lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

West Ham este echipa care l-a vrut pe Florinel Coman, potrivit fanatik.ro. Echipa din Premier League îi pusese pe masă 12 milioane de euro lui Gigi Becali. Afacerea nu s-a mai făcut în cele din urmă.

Gică Hagi a spus că decizia lui Gigi Becali de a nu-i da drumul lui Coman a fost o greşeală. Hagi l-a lăudat pe fostul lui elev.

“Florinel Coman are calităţi, a avut momentul lui când putea să plece, să fie mare. N-a ştiut să îl gestioneze el şi toţi cei din jurul lui. Când era dorit în Europa, era sus, avea o ofertă foarte mare pe foarte mulţi bani.

N-am înţeles asta. Era un moment foarte important pentru el. Apoi a avut un moment în care a căzut emoţional. Nu s-a luat o decizie bună în acel moment, când trebuia să plece. Era o ofertă foarte bună.

Păcat că nu s-a dus, era într-un campionat foarte mare şi putea avea acea provocare a vieţii. Viaţa este făcută din oportunităţi şi decizii. Era la FCSB când a venit oferta. Una foarte mare, dar decizia de a rămâne nu i-a făcut bine lui Coman”, a declarat Gică Hagi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și