Închide meniul

Florinel Coman, dezvăluiri din vestiarul FCSB înainte de meciurile care pot aduce titlul: „Ignorăm mesajele!”

Alex Ioniță Publicat: 12 aprilie 2024, 17:41

Reclamă
Florinel Coman, dezvăluiri din vestiarul FCSB înainte de meciurile care pot aduce titlul: „Ignorăm mesajele!

Florinel Coman, dezvăluiri din vestiarul FCSB înainte de meciurile care pot aduce titlul

Florinel Coman / Profimedia

Florinel Coman a făcut dezvăluiri din vestiarul FCSB, înainte de meciurile care pot aduce titlul. Vedeta de la echipa lui Gigi Becali a vorbit deschis despre moralul jucătorilor, care sunt aproape de câștigarea titlului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 3 etape din playoff-ul Ligii 1 FCSB e lider detașat. Roș-albaștrii au 10 puncte peste principalele contracandidate la titlu, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Florinel Coman, dezvăluiri din vestiarul FCSB înainte de meciurile care pot aduce titlul

„Mbappe” de România a dezvăluit că atmosfera din vestiarul roș-albaștrilor este una de excepție și că jucătorii vor da totul, pentru a câștiga un titlu după 9 ani de pauză.

Totuși, chiar dacă multă lume o vede deja pe FCSB drept campioană, Florinel Coman a spus că toată lumea de la club ignoră aceste mesaje și continuă să își facă treaba.

De asemenea, acesta a spus că jucătorii nu au o atmosferă serioasă în vestiar, dar a ținut să menționeze că, în timpul meciurilor, totul se schimbă și atmosfera devine una serioasă.

Reclamă

„Se poate spune și asta datorită reușitelor. Mă simt foarte bine. Poate sunt la cel mai bun nivel al meu de când joc fotbal, dar mai am foarte mult de crescut.

Atmosfera e excepțională. Nu cred că merge cu seriozitate la un grup atât de tânăr care își dorește să fie campion. E clar când e vorba de seriozitate, de muncă, nu se dă nimeni în spate. Știm să alternăm seriozitatea cu puțină relaxare.

Ignorăm clar mesajele acestea. Știm ce avem de făcut, știm cât de greu este și plus de alta știm cum am pierdut campionatele trecute”, a spus Florinel Coman, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, în misiune imposibilă dacă FCSB câştigă titlul

Gigi Becali va fi într-o misiune imposibilă dacă FCSB câştigă titlul. Visul suprem al lui Gigi Becali este ca FCSB să ajungă în grupele Champions League. Patronul de la FCSB a plusat şi crede că echipa poate ataca primăvara europeană în Champions League.

Helmut Duckadam e de părere că visul lui Gigi Becali se poate realiza doar cu bani mulţi. Duckadam a avansat o sumă şocantă pentru ca FCSB să joace în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Şi pentru calificarea în grupe Becali ar trebui să bage mâna adânc în buzunar. Becali visează ca FCSB să se bată de la egal la egal cu Real Madrid, Manchester City sau Bayern Munchen.

„Ca să ajungă în grupe cred că i-ar trebui vreo 200 de milioane de euro. Iar dacă vrea mai sus, în sferturile de finală, semifinale sau chiar în finală, ar trebui să investească de la un miliard în sus”, a spus Helmut Duckadam în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și