Închide meniul
EXCLUSIV

„Îi trebuie de la un miliard de euro în sus!” Gigi Becali, în „misiune imposibilă” dacă FCSB câştigă titlul

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 aprilie 2024, 23:46 / Actualizat: 12 aprilie 2024, 12:29

„Îi trebuie de la un miliard de euro în sus! Gigi Becali, în „misiune imposibilă dacă FCSB câştigă titlul

Gigi Becali, în "misiune imposibilă" dacă FCSB câştigă titlul

Gigi Becali / Profimedia

Gigi Becali va fi într-o misiune imposibilă dacă FCSB câştigă titlul. Visul suprem al lui Gigi Becali este ca FCSB să ajungă în grupele Champions League. Patronul de la FCSB a plusat şi crede că echipa poate ataca primăvara europeană în Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam e de părere că visul lui Gigi Becali se poate realiza doar cu bani mulţi. Duckadam a avansat o sumă şocantă pentru ca FCSB să joace în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Şi pentru calificarea în grupe Becali ar trebui să bage mâna adânc în buzunar. Becali visează ca FCSB să se bată de la egal la egal cu Real Madrid, Manchester City sau Bayern Munchen.

Gigi Becali, în misiune imposibilă dacă FCSB câştigă titlul

Ca să ajungă în grupe cred că i-ar trebui vreo 200 de milioane de euro. Iar dacă vrea mai sus, în sferturile de finală, semifinale sau chiar în finală, ar trebui să investească de la un miliard în sus„, a spus Helmut Duckadam în exclusivitate pentru AntenaSport.

Averea pe care pune mâna Gigi Becali dacă FCSB se califică în UEFA Champions League

Averea pe care pune mâna Gigi Becali dacă FCSB se califică în UEFA Champions League. Patronul își va umple conturile, în situația în care jucătorii săi îi vor îndeplini cel mai mare vis. Totuși, pentru roș-albaștrii, lupta pentru claificarea în Liga Campionilor va începe doar dacă aceștia vor câștiga titlul în Liga 1. În momentul de față, echipa lui Becali este la 10 puncte de principalele contracandidate, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Oficialii UEFA au anunțat fondul de premiere pentru ediția viitoare a UEFA Champions League, prima ediție în care nu va fi regăsită faza grupelor, înlocuită cu o ligă în care toate formațiile vor acumula puncte, chiar dacă nu joacă între ele. La finalul acesteia, primele 8cluburi se califică direct în fazele eliminatorii.

Reclamă

Formațiile care vor ocupa locurile 9-24 vor juca un playoff, pentru fazele eliminatorii. Aceste dueluri vor avea loc în formatul tur-retur.

Pentru ciclul 2024-2027, UEFA a pregătit suma de 18,62 milioane de euro, pentru intrarea în noua Ligă. De asemenea, pentru o victorie în această fază, fiecare club va primi 2,1 milioane de euro, în timp ce la un egal suma primită va fi de 700.000 de euro. Totodată, oficialii UEFA au anunțat și premiile pentru calificarea în fazele eliminatorii:

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și