Închide meniul

Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”

Viviana Moraru Publicat: 27 aprilie 2024, 23:00

Reclamă
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!

Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană

Florinel Coman şi Gigi Becali/ Colaj Profimedia

Gigi Becali i-a făcut o propunere în direct lui Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană matematic în Liga 1. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit ce planuri are cu vedeta sa, care şi-a exprimat deja dorinţa de a pleca, la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman nu a putut evolua în duelul cu Farul, duel în urma căruia FCSB a devenit campioana acestui sezon. „Mbappe” s-a accidentat în duelul cu Sepsi şi se va trata la vraciul Marijana.

Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană

Gigi Becali a dezvăluit că urmează să poarte o discuţie cu Florinel Coman, în privinţa viitorului său. Patronul de la FCSB vrea să-l păstreze pe acesta pentru a evolua în preliminariile Champions League.

Latifundiarul din Pipera a declarat chiar că va negocia şi cu oficialii echipei care îl va transfera pe Florinel Coman, pentru a-l lăsa pe acesta să o ajute pe FCSB să se califice în grupele unei competiţii europene.

De asemenea, Becali este chiar dispus să renunţe la o parte din cele cinci milioane de euro, pe care urmează să le încaseze pe urma lui Florinel Coman. Al Duhail este echipa care insistă pentru transferul vedetei roş-albaştrilor.

Reclamă

„Cu Coman reușim numai dacă vrea el. Oamenii au zis că vin joi ca să stabilim condițiile de plată. Ei vor contract de transfer, nu să plătească clauza. De ce să îl dau în rate pe Coman, dacă nu vreau să îl dau?! Eu vreau să fac o înțelegere, dacă Florinel e de acord, ca el să mai joace preliminariile. Că poate dacă vrea! Să facă pregătirea cu noi, nu cu ei. Asta e singura chestiune.

Joi vin și discutăm. Trebuie să discut și cu Florinel. Noi putem să le spunem în contract că dacă ne calificăm, scadem 500.000 din contract. Nu 5 milioane, mai dau 4.5 milioane de euro. Până nu a fost matematic, nu am vrut să facem negocieri”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB

Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. William Baeten, de la FC U Craiova este fotbalistul care e aproape de venirea la noua campioană a României.

Reclamă 4 / 0/3

„Trebuie să iau 7-8 jucători neapărat. Poate mai mulți! Așa, din campionatul românesc, vreo 3 așa îi știu. Nu pot să vă spun.

Kiki a vorbit acum 6 luni. Am zis până nu se termină contractul nu mă interesează să iau jucători de la Gică. A zis impresarul că semnează, dacă nu în Bulgaria. Dacă el este liber. Kiki a vorbit acum 6 luni. Am zis până nu se termină contractul nu mă interesează să iau jucători de la Gică. A zis impresarul că semnează, dacă nu în Bulgaria. Dacă el este liber… Nu semnam din iarnă.

Alibec, poate Louis Munteanu, mai sunt și de la Craiova, de la Mititelu de acolo. Dacă mă înțeleg cu el. Baeten da, Bauza nu. Blănuța e interesant numai ca înălțime. Eu trebuie să iau jucători care mâine să îi pun să joace”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” Vezi toate știrile
Citește și