Închide meniul

Florinel Coman, într-o formă de zile mari! „Mbappe de România” a marcat şi în amicalul cu Oţelul Galaţi. Execuţie spectaculoasă a atacantului de la FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 iulie 2022, 21:50

Florinel Coman, într-o formă de zile mari! „Mbappe de România a marcat şi în amicalul cu Oţelul Galaţi. Execuţie spectaculoasă a atacantului de la FCSB

Florinel Coman este într-o formă de zile mari. Gol în Oţelul - FCSB

Florinel Coman, încă un gol pentru FCSB / Profimedia

Florinel Coman este într-o formă de zile mari. Atacantul de 24 de ani a marcat în amicalul Oţelul Galaţi – FCSB, jucat cu casa închisă. 15.000 de fani au fost prezenţi în tribună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimul meci test al verii, fotbaliştii lui Toni Petrea s-au chinuit să înscrie în poarta echipei antrenate de Dorinel Munteanu. În minutul 67, „Mbappe de România” a dat lovitura.

Florinel Coman, într-o formă de zile mari. Gol spectaculos în Oţelul – FCSB

Pantea i-a centrat perfect lui Coman, care a rămas singur în marginea careului advers. Acesta a şutat din întoarcere, la colţul lung, şi nu i-a dat nicio şansă lui Dur-Bozoancă.

Florinel Coman a purtat banderola de căpitan în momentul marcării golului. O primise după ce Olaru s-a accidentat la umăr şi a fost schimbat. „Mbappe” a fost cel mai în formă jucător al lui FCSB în pauza competiţională. A avut evoluţii remarcate şi în celelalte amicale ale roş-albaştrilor.

Internaţionalul român a reuşit două pase de gol în victoria cu FC Sfântu Gheorghe, scor 6-0, şi a marcat în poarta celor de la Zimbru Chişinău, în succesul cu 6-1.

Reclamă

Florinel Coman, în centrul atenției la meciul Zimbru – FCSB 1-6

Florinel Coman s-a aflat în centrul atenției la meciul amical Zimbru Chișinău – FCSB, câștigat cu 6-1 de vicecampioana României. Atacantul de 24 de ani a marcat primul său gol după un an, iar întregul stadion i-a scandat numele.

Coman a fost aclamat de spectatorii moldoveni veniți să vadă la lucru echipa lui Toni Petrea. Florinel Coman a dus scorul la 2-0 în minutul 28, cu o execuție simplă din fața porții, după pasa lui Octavian Popescu.

„Mbappe de România” a fost aclamat de fanii lui Zimbru. „Florinel, Florinel!” s-a auzit puternic din tribunele arenei. Florinel Coman a spart „gheața” la FCSB, după o așteptare de un an. Internaționalul român nu mai marcase pentru „roș-albaștri” din vara anului 2021.

Reclamă 4 / 0/3

Ultimul gol înscris de Coman a fost în meciul cu Șahtior Karagandy, din manșa retur a turului 2 preliminar din Conference League. În partida respectivă, din deplasare, Florinel Coman a punctat în minutul 76. El a marcat și la loviturile de departajare, pierdute de FCSB cu 3-5, după 2-2 la general.

Prima imagine cu Florinel Coman şi fetiţa sa

A apărut prima imagine cu Florinel Coman tată. Acesta are o fetiţă, ce se va numi Kasia. Ioana Timofeciuc, soţia atacantului, a născut în seara de miercuri.

Florinel Coman şi Ioana Timofeciuc au devenit părinţi. Atacantul de la FCSB, în vârstă de 24 de ani, are o fetiţă, şi prima imagine cu fericita familie a fost postată de tânara mămică.

Florinel Coman, atacantul lui FCSB a devenit tată, după ce Ioana Timofeciu a născut miercuri, pe cale naturală, la o maternitate din Constanţa. Oficialii clinicii au dezvăluit şi cum o va chema pe micuţă. Kasia este numele ales.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și