Închide meniul
Foto

Florinel Coman, introdus la pauză în meciul cu Farul deşi este bolnav! Starul FCSB-ului a făcut încălzirea cu fesul pe faţă

Bogdan Stănescu Publicat: 5 februarie 2024, 21:17

Reclamă
Florinel Coman, introdus la pauză în meciul cu Farul deşi este bolnav! Starul FCSB-ului a făcut încălzirea cu fesul pe faţă

Cine arbitrează FC Voluntari - FCSB! Arbitrul i-a anulat un gol lui Florinel Coman în acest sezon

Florinel Coman, în timpul unui meci / Hepta

Florinel Coman a fost introdus la pauză în meciul cu Farul deşi este bolnav! Vedeta FCSB-ului a făcut încălzirea cu fesul pe faţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coman l-a înlocuit pe Luis Phelipe în startul reprizei secunde. Imaginile surprinse cu el pe banca de rezerve nu dădeau de înţeles că va fi introdus pe teren.

Florinel Coman, introdus la pauză în meciul cu Farul deşi este bolnav!

Florinel Coman în locul lui Luis Phelipe a fost singura modificare făcută de FCSB la pauză.

Mihai Stoica a anunţat de ieri că Florinel Coman a răcit. FCSB nu poate conta în meciul de astăzi nici pe Darius Olaru, care este suspendat. Elias Charalambous a fost nevoit să trimită în teren o formulă inedită la derby-ul de astăzi.

Florinel Coman le-a dat indicaţii colegilor, în timp ce se încălzea / AntenaSport
Florinel Coman le-a dat indicaţii colegilor, în timp ce se încălzea / AntenaSport

Echipele de start pentru meciul dintre FCSB și Farul Constanța:

Reclamă

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Şut, Alhassan – Phelipe, Al. Băluţă, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad, Panţîru, Fl. Coman, Miculescu, Pandele, Toma, Ov. Popescu, M. Laszlo, Pantea, Manolache, Radaslavescu, D. Popa

Farul: Buzbuchi – Dussaut, Larie, M. Popescu, Ganea – Vînă, Queiros, R. Deaconu – Rivaldinho, L. Munteanu, Budescu
Rezerve: Muşat, Kiki, Boli, Grameni, Gustavo Marins, Nedelcu, Grigoryan, N. Popescu, Al. Stoian, Dănuleasa, Andonache, Cojocaru

Moment de senzație la FCSB – Farul, de ziua lui Gică Hagi! Suporterii ambelor echipe i-au cântat „La mulți ani” Regelui

A fost un moment de senzație la FCSB – Farul, de ziua lui Gică Hagi! Fanii celor două rivale s-au unit pentru câteva momente și i-au cântat „La mulți ani” celui mai mare fotbalist din istoria României.

Reclamă 4 / 0/3

Pe data de 5 februarie, Gică Hagi a împlinit vârsta de 59 de ani. „Regele” a primit numeroase urări superbe, atât din partea foștilor săi colegi, dar și din partea echipei naționale și a celor de la Galatasaray, club pentru care a scris istorie. De ziua „Regelui” se joacă și meciul din Liga 1 dintre FCSB și Farul.

Chiar din momentul la care echipele de start ale celor două formații au fost prezentate, suporterii de pe Arena Națională au aplaudat atunci când numele lui Gică Hagi a fost rostit de crainicul arenei.

Mai apoi, în debutul partidei, cele două grupuri de suporteri i-au cântat „La mulți ani”, „Regelui”. A fost un moment cu adevărat emoționant pe Arena Națională, iar fanii celor două formații au lăsat rivalitatea, pentru a-și arăta aprecierea pentru cel mai mare fotbalist din istoria României.

De asemenea, suporterii i-au scandat numele, iar mesajul „La mulți ani Gică Hagi” a fost arătat pe tabela Arenei Naționale.

Galarasaray, mesaj superb pentru Gică Hagi

Oficialii lui Galarasaray au postat un mesaj superb pentru Gică Hagi. Reprezentanții clubului din Istanbul nu au uitat de ziua de naștere a unuia dintre cei mai importanți jucători care au îmbrăcat vreodată tricoul „cim-bom”.

În decursul zilei de 5 februarie, atunci când Gică Hagi a împlinit vârsta de 59 de ani, oficailii celor de la Galatasaray au postat un videoclip pe rețelele de socializare și un mesaj pentru cel mai important fotbalist român din istorie.

În imaginile respective, Gică Hagi poate fi văzut în cele mai importante momente la Galatasaray. A fost prezentat drept un mare erou al Galatei, un favorit al fanilor, iar alături de acel videoclip, turcii au notat:

Reclamă

„Astăzi este ziua de naștere a legendarului nostru jucător Gheorghe Hagi! Te iubim Hagi, te iubim!”

Pe lângă cupele europene câștigate, Gică Hagi a ridicat numeroase trofee, pe plan intern, în perioada în care era legitimat la Galatasaray. Este vorba despre 4 titluri de campion al Turciei, de două Cupe și de două Supercupe.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:54 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-4. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Hagi! Safranko a reușit hattrick-ul, a marcat şi Matei 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și