Închide meniul

Florinel Coman l-a anunţat pe Gigi Becali: „Vreau să plec în vara aceasta de la FCSB!”. Unde îşi doreşte să ajungă „Mbappe”

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 iulie 2023, 23:31

Reclamă
Florinel Coman l-a anunţat pe Gigi Becali: „Vreau să plec în vara aceasta de la FCSB!. Unde îşi doreşte să ajungă „Mbappe

Miodrag Belodedici l-a făcut praf pe Florinel Coman

Florinel Coman, în timpul unui meci la FCSB / Profimedia

Florinel Coman l-a anunţat pe Gigi Becali că îşi doreşte să plece cât mai repede de la FCSB. Cel mai în formă jucător al roş-albaştrilor a băgat frica în fanii vicecampioanei României. „Mbappe” Coman speră să primească o ofertă până la finalul acestei perioade de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul în vârstă de 25 de ani are o clauză de reziliere de cinci milioane de euro. Autor a 8 goluri în ultima ediţie de campionat, Florinel a stârnit interesul a mai multor echipe din vestul Europei.

Florinel Coman l-a anunţat pe Gigi Becali: „Vreau să plec!”

Florinel Coman a avut o ofertă din Bundesliga, dar visul lui este să joace în campionatul Angliei. Este tentat şi cu o mutare în Serie A.

Da, normal! Dacă s-ar putea aș vrea să plec în vara aceasta, până la sfârșitul perioadei de transferuri. Gândul acesta nu-mi afectează jocul deloc, sunt liber să am un vis, să mă gândesc la ceea ce ar fi bine pentru mine.

Visul meu e să joc în Premier League, acolo e nivelul cel mai înalt. Acum cred că în Serie A mi-ar plăcea și aș putea să mă adaptez cel mai ușor, în momentul acesta. (Reporter: Ar fi mai ușor în Italia?) Da, așa cred„, a declarat Florinel Coman pentru gsp.ro.

Reclamă

3.5 milioane de euro este cota pe care o are Florinel Coman. „Perla” lui Gigi Becali trece printr-o perioadă. A marcat atât în amicalul cu Anderlecht, cât şi împotriva lui PAOK. A reuşit 4 goluri şi a oferit 5 pase decisive în play-off-ul ultimei ediţii din Liga 1.

Acum nu pot să-l mai țin. Are clauză de 5 milioane de euro. Așa a semnat prelungirea, să îi pun clauză mai mică. Am semnat pe 4 ani și are clauză mai mică acum. Cine dă 5 milioane îl poate lua pe Coman. Dacă pleacă Florinel Coman, ne facem varză și praf! Nici nu știu ce să mai fac! Dacă pleacă, la revedere! Mai putem să formăm o echipă? Cu cine? La revedere”, a spus Gigi Becali despre Florinel Coman, imediat după ce s-a încheiat campionatul.

Florinel Coman este şeful din teren la FCSB

„Mbappe din România” a făcut spectacol în cantonamentul din Olanda şi „a rupt” plasele la antrenamente. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru AntenaSport, Adrian Şut a dezvăluit că atmosfera din lot este una excelentă.

Reclamă 4 / 0/3

Coman e primul şi cu haltera în braţe, şi la fotbalul-fantezie, pe care Mihai Pintilii îl propune la FCSB. Coman e gata să-l întreacă pe Compagno la goluri marcate.

Cred că este un lider mai vocal (n.r. Florinel Coman), dar căpitanul nostru este Darius Olaru. Este normal să fie câţiva lideri, dar cred că împreună putem să facem totul.

Nu sunt bisericuţe! Am format un grup şi ne înţelegem foarte bine cu toţii. Când eşti la Steaua (n.r. FCSB) nu poţi să te gândeşti decât să câştigi titlul şi toate trofeele puse în joc„, a declarat Adrian Şut pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și