Închide meniul

Florinel Coman l-a făcut mare pe Răzvan Ducan în FC Botoșani – FCSB! Ratări uriașe pentru starul vicecampioanei

Alex Ioniță Publicat: 7 octombrie 2023, 23:15

Reclamă
Florinel Coman l-a făcut mare pe Răzvan Ducan în FC Botoșani – FCSB! Ratări uriașe pentru starul vicecampioanei

Florinel Coman l-a făcut mare pe Răzvan Ducan în FC Botoșani - FCSB

Florinel Coman, în timpul unui meci / Profimediaimages

Florinel Coman l-a făcut mare pe Răzvan Ducan în FC Botoșani – FCSB. Vedeta echipei patronate de Gigi Becali a avut o serie de ratări pe bandă rulantă, atât în prima repriză, cât și în a doua parte a partidei de pe terenul moldovenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre vicecampioana României și ultima clasată a reprezentat o partidă din etapa a 12-a a Ligii 1. Florinel Coman nu a reușit să se impună în prima oră jucată, iar în contul său au fost marcate doar ratări uluitoare, ci nu reușite, așa cum și-ar fi dorit șeptarul vicecampioanei.

Florinel Coman l-a făcut mare pe Răzvan Ducan în FC Botoșani – FCSB. Parade incredibile ale portarului din echipa lui Dan Alexa

Prima mare ocazie a lui Florinel Coman a fost în minutul 19 al duelului. Atunci, șutul jucătorului de la FCSB a fost respins de Răzvan Ducan, iar balonul reluat de Băluță a fost trimis pe lângă poartă.

A urmat apoi un alt șut din afara careului, în minutul 22, pe care portarul moldovenilor, care a trecut și pe la FCSB, l-a respins în corner.

Eforturile starului de la FCSB au fost răsplătite parțial în minutul 23, la golul marcat de Lixandru. Atunci, Coman i-a centrat perfect tânărului mijlocaș, care a trimis balonul în poarta lui Ducan, cu o lovitură de cap.

Reclamă

Cea mai mare ocazie a lui Florinel Coman a fost în minutul 43. Atunci, șeptarul vicecampioanei a intrat bine în careu, dar nu i-a pasat lui Băluță, care se afla într-o poziție mai bună. Șutul acestuia a fost respins de Ducan.

Și în a doua repriză a partidei Florinel Coman a avut mai multe ocazii, dar nu s-a mai apropiat de gol, așa cum a făcut-o în prima parte a partidei.

Portarul celor de la FC Botoșani a avut astfel o prestație excelentă în fața vicecampioanei. Tânărul portar a rămas în memoria fanilor „roș-albaștrii” după duelul din preliminariile Europa League, dintre Backa Topola și FCSB. Atunci, actuala vicecampioană a României, măcinată din cauza cazurilor de Covid-19, învingea echipa din Serbia cu scorul de 5-4 la penalty-uri, după 6-6 în timpul regulamentar plus cele două reprize de prelungiri.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Lixandru, primul gol în tricoul FCSB-ului

Roş-albaştrii au trecut în avantaj la jumătate primei reprize, după o fază fixă. Florinel Coman a executat perfect un corner, la colţul lung, iar Lixandru s-a înălţat peste fundaşii gazdelor şi a trimis o lovitură năprasnică de cap.

Ducan nu a putut interveni. Lixandru a înscris în premieră în tricoul FCSB-ului. Ultima dată marcase în luna martie, când juca la CS Mioveni. Două goluri avea mijlocaşul în Liga 1, până să marcheze în această etapă.

Mihai Lixandru a revenit după împrumutul la Mioveni şi i-a impresionat pe şefii clubului. A primit o prelungire a contractului şi o mărire de salariu. În această ediţie de campionat a jucat în 7 partide şi a fost de 2 ori titular.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și