Închide meniul

Mihai Lixandru, primul gol în tricoul FCSB-ului! Noul favorit al lui Gigi Becali a „spart gheaţa” cu FC Botoşani

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 octombrie 2023, 22:20

Reclamă
Mihai Lixandru, primul gol în tricoul FCSB-ului! Noul favorit al lui Gigi Becali a „spart gheaţa cu FC Botoşani

Mihai Lixandru, primul gol în tricoul FCSB-ului

Mihai Lixandru, alături de Florinel Coman / Profimediaimages

Mihai Lixandru a înscris primul său gol în tricoul FCSB-ului. Mijlocaşul central în vârstă de 22 de ani a dat lovitura în disputa cu FC Botoşani, din etapa a 12-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lixandru a fost titularizat surprinzător de Elias Charalambous, în locul lui Adrian Şut. Decizia s-a dovedit a fi una extrem de inspirată. Tânărul jucător a fost cel care a deschis scorul, în minutul 23.

Mihai Lixandru, primul gol în tricoul FCSB-ului

Roş-albaştrii au trecut în avantaj la jumătate primei reprize, după o fază fixă. Florinel Coman a executat perfect un corner, la colţul lung, iar Lixandru s-a înălţat peste fundaşii gazdelor şi a trimis o lovitură năprasnică de cap.

Ducan nu a putut interveni. Lixandru a înscris în premieră în tricoul FCSB-ului. Ultima dată marcase în luna martie, când juca la CS Mioveni. Două goluri avea mijlocaşul în Liga 1, până să marcheze în această etapă.

Mihai Lixandru a revenit după împrumutul la Mioveni şi i-a impresionat pe şefii clubului. A primit o prelungire a contractului şi o mărire de salariu. În această ediţie de campionat a jucat în 7 partide şi a fost de 2 ori titular.

Reclamă

Lixandru a jucat pe o poziţie surprinzătoare în victoria cu Sepsi, scor 5-2. A fost trimis în centrul defensivei şi l-a impresionat pe patron.

Mi-a plăcut că am controlat jocul. Mi-a plăcut că l-am văzut pe Lixandru, îmi pun baza în el. Veți vedea în doi ani ce fotbalist o să fie. Am descoperit un jucător. Tot auzeam de el că e bun, dar nu îl știam bine”, a spus Gigi Becali după victoria cu Sepsi, de luna trecută.

Tavi Popescu și Adrian Șut, doar rezerve în FC Botoșani – FCSB

Tavi Popescu și Adrian Șut sunt doar rezerve pentru FC Botoșani – FCSB. Doi jucători importanți din lotul echipei pregătite de Elias Charalambous nu fac parte din primul 11 al trupei „roș-albastre”.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă a fost convocat la echipa națională U21, Elias Charalambous nu conteează pe Octavian Popescu, pentru partida cu FC Botoșani. Criticat recent de patron, „Tavi” va începe meciul din Moldova de pe banca de rezerve a vicecampioanei.

De asemenea, „roș-albaștrii” nu contează nici pe Adrian Șut, care a salvat echipa în nenumărate rânduri, de la începutul noului sezon de Liga 1. În locul celor doi, în primul 11 al celor de la FCSB au apărut nume precum Alexandru Băluță și Mihai Lixandru, jucători preferați, în ultimul timp, de către Gigi Becali, patronul vicecampioanei.

Totuși, în ultima perioadă și Adrian Șut a fost lăudat de către Gigi Becali, dar, în mod surprinzător, acesta nu va începe partida din postura de titular. De la începutul noului sezon de Liga 1,va fi pentru prima dată când Adrian Șut nu va fi în formula de start alcătuită de către cei de la FCSB.

Care au fost echipele de start la FC Botoşani – FCSB

FC Botoșani: Ducan – R. Benzar, Șeroni, Pius, Țigănașu – G. David, Dican, Ed. Florescu – F. Adams, Ngoma, Pinson

Rezerve: G. Ureche – Mutombo, Creț, Casap, Dragu, Cărăuși, Mouaddib, Cioiu, Ilicic

Antrenor: Dan Alexa

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana, Cr. Ganea – Djokovic, Lixandru, Olaru – Al. Băluță, Compagno, Fl. Coman

Reclamă

Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Panțîru, Haruț, Ad. Șut, Oct. Popescu, Miculescu, Ov. Popescu, Radaslavescu

Antrenor: Elias Charalambous

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și